Klímakommunizmus: Az Egyesült Királyságban már azt is be kell jelenteni, ha csak egy csirkét tartasz

Egyre jobban dübörög a klímakommunizmus. Most a madárinfluenzára hivatkozva köteleznek minden brit állampolgárt, hogy jelentsék be azt is, ha csak egy csirkét tartanak. Az adatbázist évente frissíteni kell, ez elég gyanút ad arra, hogy itt bőven többről van szó, mint egy sima járványügyi szabályzásról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A skót kormány weboldalán jelent meg a cikk az új szabályzásról, miszerint 2024 szeptember 1-jétől be kell jelenteni minden madarat az országban. Az állattartóknak 2024. december 1-jéig lesz lehetőségük arra, hogy online vagy telefonon regisztrálják madaraikat. A madarakat újra kell regisztrálni, ha korábban már szerepeltek a Nagy-Britannia Baromfi Nyilvántartásában (GBPR). Az adatokat legalább évente frissíteni kell.

Persze ez valójában nem segít a madárinfluenza terjedésében, de tökéletesen monitorozni tudják, hogy ki mennyi baromfit tart és szükség esetén korlátozni is tudják az állattartókat. Ne legyenek illúzióink, hamarosan el fog jönni az az idő, amikor a klímavédelemre hivatkozva betiltják a háztáji állattartást, hogy mindenkit rákényszerítsenek a nagyüzemi, génmódosított húsfogyasztásra és a műhúsra.

Tovább tombol a klímakommunizmus: betiltanák a hústermelést a nyugati országokban

Sátánizmus a műhús előállítása: lecsapolt magzati vérből tenyésztik ki a modernek új kedvencét

(Szent Korona Rádió)