Cigány tanulót rángatott meg a tanár Pesterzsébeten

Iskolai erőszakot kiáltanak, mert napvilágot látott egy felvétel, ahol egy tanár lefegyelmez egy cigánygyereket. A szülők rögtön rászízmust kiáltanak, miközben semmit sem tudunk az előzményekről. Ismerve a cigányokat és az iskolákban uralkodó állapotokat, mi inkább arra voksolnánk, hogy a cigány gyerekkel nem lehetett bírni…. Sajnos a tanároknak semmilyen eszköz nincs már a kezében a fegyelmezéshez. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az Index cseppet sem elfogulatlan összeállítása alább:

Az egyik hatodik osztályos fiút felpofozta és fellökte a történelemtanára óra közben. A kamasznak véraláfutásai keletkeztek. A pedagógust azóta elbocsátották.

Egy hatodik osztályos fiút hétfőn óra közben pofozta és lökte fel történelemtanára egy pesterzsébeti általános iskolában, az esetet a gyerek osztálytársai videóra vették, amit elküldtek a szülőknek. A Tények beszámolója szerint

A KAMASZ NEM PANASZKODOTT A VERÉS UTÁN, DE VÉRALÁFUTÁSAI LETTEK.

A felvételen látható, hogy a történelemtanár a kezével üti meg a fiút, majd ellöki és megrángatja. A Tények úgy tudja, a pedagógus egy másik diákot akart kizavarni a teremből, a felvételen hallani is, ahogy azt kiabálja: „Húzzál kifele! Húzzál ki! Hallod?! Fölállsz! Most!” Végül a hozzá közelebb álló fiún vezette le a dühét.

A videó szerint a megütött kamasz nem feleselt a tanárral, és nem volt agresszív. A többi pedagógus és a diákok szerint az 50 év körüli férfinak a 12 éves gyerek származásával volt problémája. A XX. kerületi iskola azonnali hatállyal elbocsátotta a tanárt.

A beszámolók szerint a hatodikos fiú nem problémás, s bár véraláfutásai lettek, otthon csak félszavakban merte elmondani, hogy mi történt vele. Édesapja megdöbbent, amikor meglátta a felvételt. A család először csak a rángatásról tudott, az ütésről nem.

Egy picit fölszaladt a vérnyomásom. Bementem az iskolába az igazgató úrhoz, és megmutattam neki ezt a felvételt, aztán azt mondtam neki, nem tudom tolerálni, hogy csak ennyiben marad ez a dolog

– nyilatkozta a fiú apja.

A szülők a békés megegyezés érdekében eltekintettek a feljelentéstől, de az iskolától azt kérték, hogy küldjék el a verekedő tanárt, ami utóbb meg is történt. A család hálás az iskola határozott fellépéséért. Az ügyet azért tárták a nyilvánosság elé, mert szeretnék megakadályozni, hogy bárkivel hasonló történjen.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Jó gyerek a 14 éves cigány, aki a nemi szervét próbálta egy 11 éves szájába rakni

Ájultra verte lánya iskolatársát a cigányasszony (+18 videó)

Cigányok szegregációja miatt nem felelt meg Magyarország a strasbourgi bíróságon

Iskolai WC-ben erőszakolt meg egy fiatalkorú lányt az encsi cigány

Beilleszkedni képtelen elemek tombolása Budakalászon

A bűnöző cigányokkal csúfított Orosházán tartott bejárást a MÖM, a lakossági panaszok miatt