Egy 70 éves asszonytól kérdezte meg az időt a kátrányos helyzetű

Egy 27 éves bárnai lakos április 6-án késő este felfigyelt a Salgó úton, a járdán gyalogló asszonyra. Követni kezdte, majd a pontos idő iránt érdeklődve megszólította. A nyugdíjas ügyet sem vetett rá, és átkelt az úttesten. A férfi kisvártatva követte őt, majd egy társasház előtt megfogta a 70 éves nő vállán a táskát, és erősen megrántotta, aminek következtében az idős koránál fogva védekezésre képtelen sértett elesett.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A tettes elszaladt az erőszakkal megszerzett táskával. A sértett személyes iratain túl 3000 forintot, egy szemüveget és egy mobiltelefont zsákmányolt, de a táskát és a tartalmát menekülés közben eldobálta, csak a pénzt tartotta meg. Az idős asszony az esés következtében súlyosan megsérült.

A salgótarjáni nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a térfigyelő, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése eredményeként azonosították, az egyenruhások pedig április 9-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a bárnai férfit, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Munkatársaink őrizetbe vették a 27 éves elkövetőt, és kezdeményezték letartóztatását – írja honlapján a rendőrség.

Rablásra bíztatott egy gyereket a cigánybűnöző, hogy a szajré ellenére kibújjon a felelősség alól

Cigányok fenyegetőzését és önbíráskodását reklámozta a kormánymédia

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)