Jó gyerek a 14 éves cigány, aki a nemi szervét próbálta egy 11 éves szájába rakni

A 14 éves cigány szülei szerint “rosszkor volt rossz helyen” a sértett(!), és “nem csinált semmi rosszat” a gyerekük. “Természetesen” a sértett családját kezdték el fenyegetni. Borsodi Ricsén történt az eset.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy 14 éves fiú megtámadott és nyilvánosan megalázott egy 11 éves gyereket a Borsod vármegyei Ricsén. Az elkövetőt letartóztatták, amiért szülei fenyegetni kezdték a sértett kisfiú családját. Szerintük ugyanis az áldozat hibája, hogy rosszkor volt rossz helyen.

A 14 éves fiú több társával együtt egy buszmegállóban támadta meg a 11 éves kisfiút iskola után. A támadó a sértettet földre lökte, rátérdelt a mellkasára, majd megpróbálta nemi szervét a szájába tenni. A bántalmazott gyerek sírva rohant a szüleihez, és azóta az utcára is fél kimenni – számolt be a TV2 Tények.

A támadót most – egy héttel a történtek után – tartóztatták le. Mint kiderült, másokkal is erőszakoskodott, és büntetőeljárás is folyamatban van ellene. A bíróság egy hónapra rendelte el a letartóztatását, de a döntés nem végleges, mivel szülei fellebbeztek ellene.

A letartóztatott fiú családja mindezek után Facebookon kezdte el fenyegetni a megtámadott fiú szüleit, amiért a rendőrök elvitték a gyereküket.

Mint a sértett kisfiú anyja elmondta, szerintük a gyerekük nem csinált semmi rosszat, sőt a bántalmazott fiú a hibás, amiért éppen akkor éppen arra járt.

(Index korrigálva Szent Korona Rádió)