Cigányok fenyegetőzését és önbíráskodását reklámozta a kormánymédia

Feltörték Kis Grofó apjának sírját, amire a válasz életveszélyes fenyegetés és önbíráskodás a család részéről, amit még reklámoznak is a kormányközeli médiákban. Egy facebook liveban Nagy Grofó fia, a Gyémi nevű cigány 24 órát adott a tetteseknek, hogy feladják magukat a rendőrségen, különben megölik őket.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“Bekeményített a Kozák család, irgalmatlan bosszúra készülnek” – el tudja képzelni a kedves olvasó, hogy ezt helyeselve, támogató hangnemben olvassák be a tévében? Nos, mi sem, de ha cigányokról van szó, ráadásul fideszes cigányokról, sőt Orbán Viktor kedvenckéjéről, akkor ez máris dicséretre méltó dologgá válik.

Még a fenyegetőzést is bevágták (ami nagy valószínűséggel fajtársaknak szól amúgy) – és egy kis ízelítőt is az újfideszes kultúrából: a nyakad pusztuljon ki, ott, ahol vagy, a rák, ami kieszi a tüdődet, saját magadnak ásod meg a sírodat stb.

Itt az eredeti, a Facebook ezt természetesen nem törli, bezzeg, ha náczi fenyegetőzés lett volna…

Mennyien vagyunk? Ötszáz. Akkor mehet!

Argentín Stek, feleségfehérítés, nyakendö és reggeli relax

Megnéztük a Gyémi nevű cigány Facebook-oldalán, hogy állnak az irgalmatlan bosszú ügyével, de csak ezeket találtuk a videó közzététele óta:

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)