Rablásra bíztatott egy gyereket a cigánybűnöző, hogy a szajré ellenére kibújjon a felelősség alól

A kép illusztráció.

Egy ózdi cigánybűnöző ígért csokoládét és pénzt egy tizenéves fiúnak, hogy rabolja ki az utcán bicikliző áldozatot. A visszaeső tolvaj a felelősséget próbálta elhárítani ezzel, de a szajré mégis hozzá került. Az ilyen esetek után nem kell csodálkoznunk, hogy már gyerekkorban bűnözővé válnak a cigányok.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A vádirat szerint a férfi 2023. október második felében, a délutáni órákban Ózdon, az utcán sétált a tízéves fiúval, amikor meglátott egy gyalogosan közlekedő nőt, és elhatározta, hogy megszerzi a mobiltelefonját. A férfi a fiúnak csokoládét, pénzt ígért, így rávette, hogy lökje el a nőt, vegye el tőle a mobiltelefont, és azt adja át neki. A fiút azzal bátorította, hogy ezt nem fogja elmondani senkinek, ebből nem lesz semmi baj.

A csokoládé és a pénz reményében – a gyermekkor miatt nem büntethető – fiú a sértett után ment, vállánál meglökte, arcát megütötte, földre vitte, majd a kabátzsebéből kivette a mobiltelefont, és azt átadta a férfinak. Ő a telefont hazavitte, és otthonában egy hűtőszekrény alá rejtette el.

Az ügyészség honlapján közölte: a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetése végrehajtását indítványozta.

Huszonegyszeres tolvaj cigány nő nyerheti el méltó büntetését

Indiánt játszottak a cigányok: ludat skalpoltak Érden

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)