Ilyenek a republikánusok valójában: “konzervatív” buziknak szervez rendezvényt Trump felesége

Melania Trump hosszú csend után először jelenik meg férje újraválasztási kampányában, méghozzá a homokos republikánus szimpatizánsokat tömörítő Log Cabin Republicans (LCR) tagjait hívta meg Floridába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LCR az amerikai Republikánus Párt hivatalos LMBTQP-tagozata, mely még 1977-ben alakult, és ma a legnagyobb olyan politikai szervezet az USA-ban, ami a konzervatív LMBTQP embereket képviseli.

Az LCR nem először támogatja Trumpot és a kampányát, a volt elnök korábban is felszólalt a tagozat eseményein. Bár az LCR progresszívabb, mint a republikánus tagozatok többsége, mégis konzervatívabb nézeteket vallanak, mint az átlag LMBTQP-propagandisták, például támogatták Florida Don’t say gay-törvényét.

A konzervatívok nagyon helyesen kiborultak a volt first lady LCR-nek küldött meghívóján, akik szerint egyetlen keresztény konzervatív ember sem támogathatja a republikánusok “melegtagozatát”. Az X-en (korábban Twitter) számos republikánus csalódott Melaniában, mások egyenesen undorítónak nevezték a lépést.

A meghívó egyébként nem sokkal azután került nyilvánosságra, hogy Trump kampánycsapata azzal foglalkozott, hogy Joe Biden elnök megemlékezett a húsvéttal épp egybeeső transznemű világnapról.

Az LCR egyébként szintén elítélte Biden elnököt emiatt.

Make America Gay? Buzeránsok “házasodtak össze” a Trump birtokon

Trump sem zárkózna el az abortusz engedélyezésétől, ha elnök lenne

 

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)