Make America Gay? Buzeránsok “házasodtak össze” a Trump birtokon

És a lepel lehull. Íme Orbán Viktor nagy szövetségese, a “szélsőjobboldali” Donald Trump… 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Orbán Viktor Donald Trumppal találkozott. Számos influenszer, meg a nép egyszerű gyermekei attól várják a világpolitika pozitív fordulatát, hogy a milliárdos újra hatalomra kerüljön. Nos, Trump sem más, mint a többi globalista nagyúr. Nemrég kerültek fel arról felvételek, hogy egyik birtokán LMBTQP esküvőt tartottak.

John Sullivan, a Tennessee állambeli Log Cabin Republicans deviánsjogi csoport alelnöke, valamint “férje”, Dan Medora február 23-án “házasodtak össze” Donald Trump volt elnök birtokán, a Mar-a-Lagóban – derül ki az LMBTQP szervezet Instagram-posztjából.

Sullivan a Newsweeknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy az “esküvő a világ egyik leglenyűgözőbb helyszínén” volt. Dicsérte a Mar-a-Lago csapatát, akik „az első naptól kezdve befogadóak” voltak, és nekik köszönhetően „fantasztikusan érezték magukat”.

“Megtiszteltetés volt, hogy ott fogadhattuk a vendégeinket. Tökéletes, varázslatos és minden álmunkat felülmúló volt. A vendégeink és mi is nagy becsben fogjuk tartani ezt a különleges, együtt töltött időt” – tette hozzá Sullivan.

Mindennek tetejébe másnap, amikor a családjukkal vacsoráztak, röviden találkozhattak Trumppal, aki éppen akkor tért vissza a CPAC rendezvényéről – számolt be a Breitbart. “Trump elnök úr, csak szeretnénk megköszönni, hogy megengedte, hogy a Mar-a-Lagóban rendezhessük az esküvőnket” – mondta neki akkor Sullivan. Az elnök megkérdezte, hogy minden rendben ment-e a lagzin, majd miután igennel válaszoltak, elégedetten távozott.

Kilépne a NATO-ból az USA?!

( Axióma nyomán Szent Korona Rádió)