Huszonegyszeres tolvaj cigány nő nyerheti el méltó büntetését

Lopások miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a cigány nővel szemben, aki tatabányai, tatai üzletekből lopott különféle termékeket a ruházatába és táskájába rejtve, tizenegyszer biztonsági őr állította meg.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A vádirat szerint a nő 2021. október 9. és 2023. május 8. között rendszeres haszonszerzés végett tizenhat sértett sérelmére huszonegyszer lopott, általában a ruházatába, illetve táskájába rejtette a termékeket. Az elkövető az egyik tatabányai üzletből nyolcszor lopott összesen 189 504 forint értékben szeszes italt, élelmiszert, szódagépet, robotporszívót, multifunkcionális sütőt.

A vádlott egy tatai üzletben 2022. október 1-jén különböző élelmiszereket, kozmetikai és ruházati termékeket lopott úgy, hogy azokat a táskájába rejtette. A nő a ruházati termékek közül az egy pár sportcipőn, továbbá a két gyermek melegítőnadrágon elhelyezett áruvédelmi eszközöket egy öngyújtó segítségével eltávolította. A lopás elkövetési értéke 75 383 forint.

A különös visszaesőnek minősülő elkövető háromszor volt büntetve, legutóbb a bíróság 2023. február 15-én jogerőssé vált ítéletével kifosztás bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nőt börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra és 178 433 forint vagyonelkobzásra ítélje, közölték honlapjukon.

Előtte és utána – a videón a tatai lopás látható:

Indiánt játszottak a cigányok: ludat skalpoltak Érden

Bűnügyi felügyeletlenség: A családapát gázoló cigány autótolvajt is hagyták elszökni

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)