Példaértékű: Terrorista listára tették az oroszok egy orenburgi LMBTQP klub dolgozóit

Miközben Magyarországon a kirakatpolitikát művelő kormány alatt az LMBTQP-lobbi ellen harcoló hazafiakat hurcolják meg(egyelőre még büntetés nélkül), addig az oroszok keményen fellépnek az aberráltak ellen, nem csak a szájukat járatják.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Rosfinmonitoring felvette a terroristák és szélsőségesek listájára a Pose nevű orenburgi éjszakai klub művészeti igazgatóját és adminisztrátorát, akiket az LMBTQP-propaganda miatt panaszoltak be. Diana Kamilyanova és Alexander Klimov nevét az ügynökség honlapján tették közzé. Az orosz bankokban vezetett számláikat zárolják.

Diana Kamilyanova
Alexander Klimov

Korábban márciusban egy orenburgi bíróság letartóztatásba küldte Kamilyanovát és Klimovot egy szélsőséges szervezet fióktelepének létrehozása ügyében. Az ügyben a “nemzetközi LMBTQP -lobbiszervezetre” hivatkoznak, amelyet korábban az orosz hatóságok betiltottak.

A nyomozás megállapította, hogy a vádlottak a Pose nevű bárt működtették, “nem hagyományos szexuális irányultságú személyekként, a nyomozás által nem azonosított személyekkel való előzetes összeesküvés révén, akik szintén támogatják a betiltott egyesület nézeteit és tevékenységét”.

A létrontó LMBTQP-lobbit novemberben tiltották be Oroszországban a Legfelsőbb Bíróságnak az Igazságügyi Minisztérium kérésére hozott határozatával. A betiltott szervezet nyíltan nem létezik, de a bíróság úgy ítélte meg helyesen, hogy az LMBTQP aktivistáknak világszerte vannak olyan közös jellemzőik, amelyek alapján egyazon mozgalomban való részvételnek tekinthetők.

A szélsőséges szervezetekkel való együttműködés Oroszországban büntetőjogi felelősségre vonással jár. Az orenburgi klub munkatársai akár 10 év börtönbüntetésre is számíthatnak.

Alaszkában is tombol az LMBTQP-lobbi

A normalitás győzelme: felmentette a Székesfehérvári Törvényszék a HVIM elnökét (Frissítve)

(Svoboda.org nyomán Szent Korona Rádió)