Kaland, közösség, hazaszeretet – Jönnek a vármegyés táborok

 Idén is várja a 9 és 14 év közötti fiatalokat nyári gyerektáboraiba a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. A nagyobbaknak szóló ifjúsági táborról itt olvashat!

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Tekintettel az elmúlt évek hatalmas érdeklődésére, idén két, eltérő időpontban és helyszínen megszervezett táborba várjuk a 9-14 év közötti gyerekek és szülők jelentkezését:

– 2024. június 30 – július 7. BADACSONYTÖRDEMIC
– 2024. augusztus 11-18. GÖDÖLLŐ

Lehetőség van mindkét táborba is jelentkezni, ebben az esetben a második táborban a részvételt féláron biztosítjuk.

A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló nemzedék, akik meg tudják őrizni és később ők maguk is tovább tudják örökíteni az olyan időfeletti értékeket, mint a hazafiság, a bátorság és az önfeláldozás. A táborozók a hagyományos értékek által átitatott légkörben, hatalmas élmények és hamar kialakuló barátságok között töltik el a hetet gyönyörű környezetben.

A táborokban az erdei kalandok, a csapatjátékok, a strandolás és az izgalmas kirándulások mellett történelmi előadásokon és jellemformáló foglalkozásokon is részt vesznek a fiatalok. Célunk, hogy a modern világban megteremtsünk egy szigetet, ahol a gyerekek a dicső magyar múltról, a helyes értékekről és a követendő példaképekről hallhatnak, és ahol felvértezzük őket a napjainkban rájuk zúduló temérdek támadással szemben.

A színes programok mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok
között valódi kapcsolatok alakuljanak ki, és a tábor végére megtapasztalják, hogy milyen egy igazi közösség tagjává válni.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

A tábor részvétel díja 47000 Ft / fő.

A balatoni turnus plakátja

A korábbi táborokban készült fotók egy része megtalálható a Nemzeti Gyerektábor Facebook oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ahol harcosok születnek – Légy részese te is a nyár legnagyobb kalandjának! HVIM Ifjúsági Tábor 2024

(Szent Korona Rádió)