Ahol harcosok születnek – Légy részese te is a nyár legnagyobb kalandjának! HVIM Ifjúsági Tábor 2024

A nagy múltra visszatekintő Vármegyés Ifjúsági Tábor idén is várja a 15. életévüket betöltött jelentkezőket. Ha szeretsz közösségben lenni, érdekel a harcászat, az erdei túlélés, és szeretnél többet megtudni a tradicionális értékekről, akkor neked is ott a helyed.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Más táborokkal ellentétben itt nincsenek elektronikus eszközök, unalmas programok, érdektelen szervezők. Az ifjúságnevelés terén 22 éves tapasztalattal rendelkező vármegyések célja, hogy a nyolc nap alatt a lehető legtöbb tudást adják át a résztvevőknek és közben izgalmas versenyekkel, férfias próbákkal betekintést engedjenek a harcosi lét mindennapjaiba. Az erdei körülmények lehetőséget adnak bushcraft foglalkozásokra, illetve élethű airsoft szimulációkra. A tábor hivatalos vendégelőadói  történelmi, világnézeti, létszemléleti előadásokkal, illetve küzdősport edzésekkel gazdagítják a hét programjait. A táborszervezők nem titkolt célja, hogy a modern világban fenntartsanak egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzék őket a liberális világ agymosásával szemben.

A tábor 2024. augusztus 11-18. között kerül megrendezésre Gödöllőn, a pontos cím a jelentkezést követően kerül megosztásra. A részvételi díj 47.000 forint, ami tartalmazza a napi három étkezést.

Lehetőség van előleg fizetésére, amely esetben a szervezők kedvezményt biztosítanak a tábor díjának végösszegéből.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet név, életkor, lakóhely és elérhetőség megadásával.
Szakadj ki a modern világ rabságából, szerezz maradandó élményeket!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A jövő szellemi elitjét képzik a HVIM táboraiban – Képes, videós beszámoló

(Szent Korona Rádió)