Jöhet a deviáns házasság a shemale-ek fellegvárában

Egyre több keleti ország is elesik a deviancia ostroma közepette. Most a transzkurváiról hírhedt Thaiföld parlamentje fogadta el a homoszexuális “házasságot”. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Thaiföldön korábban már szóba került a bejegyzett élettársi kapcsolat és a deviáns házasság kérdése is, de csak most jutott odáig a parlament, hogy egy négy korábbi javaslatból összedolgozott törvényt elfogadjon.

A parlament 415 képviselőjéből 400 szavazott igennel, és csupán tízen ellenezték a törvényjavaslat elfogadását. Amennyiben a szenátus is elfogadja és a király is aláírja, 120 nappal később emelkedhet jogerőre. Az új törvény a házasságot nemtől függetlenül két ember egyesüléseként fogadja el, eltörölve a korábbi férfi-nő kitételt. Így például  a deviánsok egymás után örökölhetnek is majd, de ezáltal megnyílik előttük az örökbefogadás joga is.

Thai LMBTQP szervezetek üdvözölték a lépést, azonban továbbra is elégedetlenkednek, mert szerintük számos kérdés tisztázatlan maradt. LMBTQP lobbicsoportok megpróbálták elérni például, hogy a nemspecifikus „anya” és „apa” terminusokat változtassák a semleges „szülő”-re, amikor a családról van szó.

Szettha Thaviszin thai miniszterelnök korábban azt is nyilatkozta, hogy szeretné, ha Bangkokban rendeznék a World Pride-ot 2028-ban.

Az UEFA felületein népszerűsített LMBTQP lobbi, és a négerrel reklámozott magyar válogatott mez

Két LMBTQP pedagógust tartóztattak le pedofília vádjával

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)