Osztrák jogállam: kilenc év börtön “különösen veszélyes könyvek” birtoklásáért

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. A két állam ellenséges tevékenységnek értékeli a hazafias aktivizmust, amelyért súlyos börtönéveket osztogat. Mielőtt bárki azzal a feltevéssel élne, hogy “rendben, ez nincs jól”, de azért “biztos valami erőszakos dolgot kell elkövetni” ahhoz, hogy börtönbe kerüljön valaki, az téved. Semmi ilyenről nincs szó.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az osztrák hazafi, Manuel Edert esete bizonyítja, milyen diktatórikus állapotok uralkodnak a szomszédban. Kilenc év börtönbüntetésre ítélték a napokban az innsbrucki regionális bíróságon, erről számolt be a Telegramon az osztrák Infokanal Deutschösterreich. S, hogy mi volt a “bűne”? Kapaszkodjunk meg.

“Különösen veszélyes” könyvek birtoklása, és a rendszer számára “el nem fogadható” zenekarokban való éneklés. Sokat elmond egy rezsimről, amely magát a demokrácia és a szolászszabadság feltétlen hívének állítja be, és amely ilyen magasról köp a sajátnak mondott alapelveire is.

A napokban tartottak egy csendes és zártkörű megemlékezést a németországi Dortmundban a Die Heimat szervezésében, ahol, bár nem Manuel ügye volt az apropó, de egy molinóval üzentek neki és sok más bebörtönzött nacionalistának:

A megemlékezés egyébként Dortmund legsúlyosabb második világháborúbeli bombázásáról szólt, természetesen maga az állam vagy az önkormányzat nem szervezett semmilyen megemlékezést ezen a napon. Mert számukra ez nem fontos. Azt gondolom, ez is sokat elmond az ottani állapotokról.

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

 

Ausztriában 3 év börtön jár azért, ha mécsest gyújtasz Hitler szülőházánál

Osztrák antifák üzenete: Ausztria, te tetves sz@r!

Ausztria – afrikai bevándorló gyilkolta meg a bébiszittert