A kedvenc “jól értesült” újságírónk megírta, hogy a V4-ek ülésén Orbánnal ordibáltak

A Visegrádi Csoport prágai találkozóján a lengyel és a cseh miniszterelnök kiabált Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, írja a Vsquare hírlevelében a nyugaton kiképzett, mindig “jól értesült” ecsetfejű Panyi Szabolcs (képünkön). Panyi több botrány kirobbantója is, lásd ezt a videóblogot.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A nyugati célokat szolgáló cikkben az szerepel, hogy a miniszterelnökök őszinte, nyílt beszélgetést akartak, ezért még a stábjukat sem engedték be a terembe, csak négyen beszélgettek. A beszélgetés feszült volt, egy órával tovább tartott, mint tervezték, és emiatt el is kellett halasztani az utána tervezett sajtótájékoztatót.

A Vsquare szerint Donald Tusk és Petr Fiala Orbán Oroszországgal kapcsolatos politikájáról beszéltek felhevülten, amit az Orbánnal elvileg szövetséges Robert Fico is csak csöndben hallgatott, nem védte meg a magyar miniszterelnököt. A lap meg is említi, hogy Fico kifelé rendszeresen oroszbarát módon beszél, majd a tárgyalások alatt oroszellenesebb hangra vált.

A gyanús hátterű lap szerint a Visegrádi Csoport találkozóját nem is akarták megtartani egészen addig, amíg Magyarország nem fogadja el Svédország NATO-csatlakozását. Ez végül egy nappal a találkozó előtt történt meg. A csehek és a lengyelek azért tartják hasznosnak még mindig a csoport találkozóit, mert így nyomást tudnak gyakorolni Magyarországra.

(Szent Korona Rádió)

CIA köszöni, jó egészségnek örvend

A lemondásokkal az ügy le van zárva – a CIA nem így gondolja, jön a Budapestmajdan?