Migránsok ostromolták meg az izlandi parlamentet!

sdr

A nyugat- és észak-európai államok saját sírjukat ássák, de inkább saját magukra húzzák már a földrétegeket. Testközelből látták az izlandi parlament tagjai a migránsok jelentette veszélyt, mégis még több behozatalát szavazták meg. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Izland példája világosan mutatja Európa mazochista önpusztítását:

A migránsok megrohamozták az izlandi parlamentet, és tartózkodási engedélyt valamint azonnali családegyesítést követeltek.

E félreérthetetlen fenyegetés és a multikulturális népességcsere következményeivel kapcsolatos zsarolás ellenére az izlandi törvényhozók mégis megszavazták, hogy 100 “menekültet” hozzanak be az országba a Gázai övezetből. Palesztinában súlyos a helyzet, de az ottani menekülteket nem Európának kell befogadnia! Ott van Jordánia, Egyiptom, Libanon stb. Segítsék ők őket, akár katonai erővel is, hogy ne üldözzék el őket a cionisták a szülőföldjükről!

Egy összehasonlítás pedig egyértelművé teszi Izland önmaga okozta szorult helyzetét: Izlandon mindössze 660 rendőr van, a migránsok száma pedig közelíti az ezret.

Anarchisták támadtak a migráció veszélyeire figyelmeztető olasz politikus rendezvényére

Bécs: 12 éves kislányt erőszakolt meg hónapokon át egy multikulti banda – A mainstream média cenzúrázza az elkövető származását

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)