“Csak azért mert fekete vagyok?” – Rendőrök tartóztatták le a szabálytalankodó LMBTQ-ügyi iroda vezetőjét (videó)

A Pensylvania állambeli rendőrség lekapcsolt egy szabálytalanul közlekedő autót, melynek sofőrjéről később kiderült, hogy ő a philadelphiai városháza LMBTQ-ügyi irodájának vezetője, Celena Morrison. A transznemű LMBTQP-lobbista és szintén aberrált párja, Darius McLean, aki az Arcila-Adams Transzügyi Erőforrásközpont képessé tételi programigazgatója, miután az erőszakos ellenállásuk csak eszkalálta a helyzetet a pozíciójuk emlegetésével és a “csak mert fekete vagyok” kártya előhúzásával próbáltak kibújni a jogos intézkedés alól.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A civil autós rendőrök a tájékoztatás szerint szombaton állították meg Morrison autóját, mert az LMBTQ-irodavezető kikapcsolt tompított fényszóróval, a követési távolságot be nem tartva közlekedett.

Celena Morrison

Mielőtt azonban a rendőrség ezt közölni tudta volna vele, a rendőrautó mögött megállt férje (felesége?), McLean egy másik autóval, és kígyót-békát kezdett kiabálni a rendőrre.

Miután McLean nem engedelmeskedett a rendőrség utasításainak, a rendőrök megpróbálták letartóztatni – ebben viszont már a feleség (férj?), Morrison igyekezett meggátolni a rendőröket, ezért dulakodás kezdődött.

Darius McLean

Eközben egy harmadik személy – állítólagosan egyikük húga – videóra vette a jelenetet, és egy azóta törölt Facebook-oldalon nyilvánosságra hozta. A jeleneten az látható, hogy az oldalán fekvő McLeant a rendőrök bilincsbe verik, az Morrisont hívja segítségül, és azt üvöltözi:

„Azért csinálják, mert fekete vagyok!”

– Morrison pedig azt visítozza a rendőröknek, hogy „a polgármesternek dolgozom!”

A rendőrök a felvétel alapján igyekezték közölni vele, hogy

 „nem azért csináljuk, mert fekete vagy, ez egy egyszerű közúti ellenőrzés volt, mivel nem volt felkapcsolva a lámpád, nem volt felkapcsolva a lámpád és nem tartottad a követési távolságot”.

Végül mindkettőjüket letartóztatták letartóztatásnak való ellenállás, igazságszolgáltatás akadályozása, és garázdaság vádjával.

@realstreetnews1 Though we may not know the full details of the incident that took place with Celena Morrison, the executive director of the Mayor’s Office of LGBT Affairs, and their spouse, Darius McLean, Chief Operating Officer at The William Way Center, who both were arrested during a traffic stop on the Schuylkill Expressway just after 9 a.m., Philadelphia Black Pride denounce any use of excessive force on any person of the black, brown, and/or LGBTQIA+ community. Upholding the rights and dignity of all members of the community, especially those from marginalized groups, is crucial for fostering a just #philadelphia #racistcop ♬ original sound – RealStreet News 💯🔥 2.0

A demokrata polgármester szerint „aggasztó”, ami történt

Morrison főnöke, Cherelle Parker philadelphiai demokrata polgármester az X-en a felvételt „nagyon aggasztónak” nevezte. Larry Krasner, Philadelphia demokrata körzeti ügyésze a felvételre reagálva vizsgálatot indított az ügyben, és a lakosságot további bizonyítékok, fotók és videók szolgáltatására hívta fel.

A progresszív ügyészt 2017-ben választották meg Soros György 1,7 millió dolláros (nagyjából 620 millió forintos) támogatásával.

Hivatali ideje alatt jelentősen lazított a marihuána birtoklása miatt letartóztatott vádlottak büntetési gyakorlatán, illetve enyhített a feltételesen szabadon bocsátottak ellenőrzésén is. Tevékenységével ezért a helyi közéletben kiérdemelte a „Let-em-go Larry”, azaz „Szabadonengedő Lőci” becenevet.

Az LMBTQP valódi arca: a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetekről (V. rész)

Itt a vége, fuss el véle! – Elbocsátják az LMBTQP áltudományokat kutatókat az egyetemről

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)