Itt a vége, fuss el véle! – Elbocsátják az LMBTQP áltudományokat kutatókat az egyetemről

A floridai egyetem minden olyan alkalmazottat elbocsát, aki gender tanulmányokat folytat. Úgy látszik nem mindenhol finanszírozzák már az ál- és ellentudományokat. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A gender-kutatás vége. A Floridai Egyetem állítólag kirúgott minden olyan alkalmazottat, aki a “sokszínűség, egyenlőség és befogadás”, a baloldali szociálpolitika woke triumvirátusa területén dolgozik – számol be a Breitbart.

A fizetésüket tizenkét hétig folyósítják tovább, utána vége. A “tudósok” más állásokra pályázhatnak az Egyesült Államok legdélebbi államában lévő egyetemen.

Az egyetem vezetése egy belső e-mailben arról is tájékoztatott mindenkit, hogy a külső partnerekkel folytatott gender-projekteket is megszüntetik. Ez várhatóan ötmillió dollár megtakarítást eredményez, amely a jövőben a hallgatók javát szolgálja majd.

A magyar egyetemeken is érdemes lenne ezt a politikát folytatni, míg különféle LMBTQP-érzékenyítő kutatásokat végez például az ELTE, addig a több éves infláció után rekordalacsony “ösztön”díjakkal szúrják ki a hallgatók szemét.

A pedofiloknak gyermekméretű szexbabákat kell adni!

Azt mondják nem divat: Minden negyedik fiatal tartja magát LMBTQP-nek az USA-ban

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)