Inzulinjával akarta megölni családját egy férfi Somogyban

K. György felbérelt egy személyt azért, hogy elrabolja neki élettársát és fiát. Őket ezután egy eldugott helyen inzulintúladagolással végezte volna ki.

A Blikk pénteken az egyik Somogy vármegyei településen megtalálta a célponttá vált anya-fia párost. Mint kiderült, a 30 éves fiatalember rendőrként dolgozik, ezért nem beszélhet a történtekről. Láthatóan megviselték őket az események, kell még idő nekik, hogy feldolgozhassák.

K. Györgyöt emberölés előkészületével vádolják, az utolsó pillanatban csaptak le a zsaruk a férfire

– A fia éppen szolgálatban volt, amikor az édesapját őrizetbe vették. Az anyukájával, Rozival nem is tudtak semmit arról, hogy a férfi mire készül. Sokként érte őket, teljesen ledöbbentek a hír hallatán. Mióta három éve elmenekültek tőle, nem hagyta őket békén. Csak akkor kezdődött az igazi bosszúhadjárata. A fiát tavaly novemberben egy hét alatt négyszer is kihallgatták – magyarázta lapunknak a család egyik közeli ismerőse.

Rozália három éve elköltözött brutális párjától, ezért majdnem az életével kellett fizetnie. A nő semmit sem sejtett

Úgy tudjuk, K. Györgyöt elfogása után összeférhetetlenség miatt a pécsi kapitányságra vitték. Értesüléseink szerint több ügy is folyamatban van ellene, amik felgöngyölítésén a Nemzeti Védelmi Szolgálat is dolgozik.

A férfi közel harminc évig élt élettársi kapcsolatban O. Rozáliával, akivel közös gyermekük is született. Az együttélésük alatt az agresszív családfő rendszeresen bántalmazta a nőt, aki ezért a már felnőtt fiukkal 2021 januárjában egy másik faluba költözött. Az ötvenes éveiben járó férfi ezután sem hagyott fel a háborgatásukkal: folyamatosan zaklatta, fenyegette őket, tavaly ősszel pedig arra az elhatározásra jutott, hogy meg is öli őket. Ekkor egy ismerőse közvetítésével jutott el egy személyhez, akit megbízott, hogy gyermekét és korábbi élettársát vigye olyan helyre, ahol ő inzulintúladagolással végezhet velük.

A tervezett gyilkosság egyik célpontja az őrizetbe vett férfi fia, aki pont az olyan embereket üldözi, mint az apja

A megbízási díj 300 ezer forint volt, amelyből 24 500 forintnyi előleget adott egy kaposvári áruház parkolójában a megbízottnak. Sőt, kérésre még fotókat is átadott a „szeretteiről” az azonosításuk érdekében. A zsaruk viszont megneszelték, elfogták és le is tartóztatták K. Györgyöt. Az egyik közeli településen megtaláltuk azt a házat, ahol a széthullott család annak idején még együtt élt. A férfit innen vitték el a rendőrök. A porta most üresen áll.

Ebben a házban még együtt élt a család, de a szomszédok szerint K. György többször is bántalmazta párját, sőt, még a saját apját is megkéselte

– Gyuri nagyon agresszív, sokat bántotta a családját. Annak idején még a saját apját is leszúrta egy késsel, amiért börtönben is ült. Korábban egyébként az utca másik végében éltek, ezt a házat a fiuknak vették, de csak ő lakott itt, mióta elmenekültek tőle. Rozi sokat panaszkodott rá, hogy verte, bántalmazta – mesélte egy utcabeli. Egy másik ismerősétől megtudtuk: K. György súlyos cukorbeteg, az elmúlt időszakban többször is elvitte a mentő. A betegsége miatt inzulinoznia is kellett magát, így kézenfekvő lehetett számára, hogy a gyógyszer túladagolásával oltsa ki a családtagjai életét.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mészárlás Albertirsán: habár a családját kiirtotta a férfi, ahhoz már túl gyenge volt, hogy magával is végezzen

(Blikk nyomán Szent Korona Rádió)