Mészárlás Albertirsán: habár a családját kiirtotta a férfi, ahhoz már túl gyenge volt, hogy magával is végezzen

Kórházban ápolják azt a férfit, aki miután végzett családjával öngyilkosságot kísérelt meg, sikertelenül. Az RTL információi szerint vascsővel verte agyon az anyát, gyerekét megfojtotta az albertirsai férfi. A továbbiakban a Vadhajtások cikkét közöljük változatlanul.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

 

Újabb részletekről írnak a lapok a szombat délutáni albertirsai gyilkossággal kapcsolatban – hozta le a Vadhajtások szerkesztősége.

A rendőrség eddig csak annyit közölt, hogy két holttestet és egy sérült férfit találtak Albertirsán, miután egy férfi szombaton kora délután bejelentést tett telefonon, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Az RTL arról ír, hogy a nő 32 éves volt, őt egy vascsővel verte agyon a férfi, a két és fél éves kislányt pedig megfojtotta. A férfi a lap szerint egy már leszerelt katona, akit most kórházban ápolnak, és rendőri felügyelet alatt van. Az RTL azt írja, hogy a meggyilkolt nő húga és a polgárőrök állítása szerint a nő már többször kért távoltartási végzést a férfival szemben. A Bors szerint a párnak van egy 10 éves gyermeke is, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban. Az RTL információi szerint a 10 éves gyerek a nő előző kapcsolatából származik, és édesapjánál tartózkodott.

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)

Saját családja és főnöke után magát ölte meg az elmebeteg néger

 

Pszichiátriára szállították a négy csecsemőt megkéselő szírt – Tartottak tőle, hogy öngyilkos lesz