Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

Egy ausztrál webáruház áruhirdetési között fedezték fel először az aberrált “játékokat”. Ugyanakkor nemcsak ezen az egy oldalon futnak hasonló áruhirdetések, hanem más weboldalakon is. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A szexbabákból az elmúlt öt hónapban több mint százat foglaltak le az ausztrál hatóságok. A hirdetések szerint a kéjtárgyak maximum 156 cm magasak (ez megfelel egy átlagos 13 éves lány magasságának) és egy 14 éves instagrammer lányról mintázták. Azonban nem “csak” az alap babát lehet megrendelni, hanem bármilyen beküldött kép alapján személyre szabják az adott bábut. Azáltal, hogy saját ferdeségük szerint alakíthatják, nagyban megkönnyíti a pedofilok dolgát, ugyanis egy kislányról / kisfiúról elég egyetlen képet készíteni ahhoz, hogy pár hét múlva a gyermek arcával ellátott segédeszközt használjon az aberrált. Így a jelenlétük és tudtuk nélkül válnak áldozattá a gyermekek.

Jelenleg még az ausztrál  hatóságok ugyanolyan eljárás szerint járnak el azzal, aki egy ilyen “babát” birtokol, mint aki ténylegesen pedofília gyanújával bukik le. A webáruház az eset nagyobb médianyilvánosságra kerülése után letiltotta a hirdetést.

A tendenciákat tekintve azon személyek, akiknél ilyesfajta tárgyakat találnak, általában gyermekpornót is birtokolnak, és követtek már el erőszakot gyerekek ellen. Továbbá több olyan jelentés is érkezett az elmúlt évből, hogy a szexbabával történő kéjelgés közben élő gyermekeket is bevontak.
A gyártócég az egyik kijelentésében így fogalmazott: “A mi cégünk gyártja a legkívánatosabb, és legélethűbb babákat!”

Az egyik forgalmazó a következőképpen magyarázkodott, és próbálta legitimálni a perverz hajlamokat: „Hogy őszinte legyek, ha valaki vesz egy szexbabát, és azt használja ahelyett, hogy valami szörnyűséget csinál egy fiatal lánnyal, én már hálás vagyok”

(News.com.au és Dailymail.com nyomán SzKR)

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen

“Cuties” észak-koreai módra – avagy amikor pedofil a diktátor