Megéri? – Állampolgárságot kaphatnak a korrupt országtól az Ukrajnáért harcoló önkéntesek

A kisebbségekkel kegyetlenül bánó, korrupt, bűnöző ország állampolgárságot kínál azoknak a külföldi önkénteseknek, akik képesek az életüket kockáztatni az Oroszország elleni harcokban. Mi nem biztos, hogy önként odaköltöznénk, látva, hogy hogyan bánnak a más nemzetiségűekkel, főleg úgy, hogy a “szerencsések” el sem hagyhatják az országot a hadiállapot alatt.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával Ukrajna felosztását igenlő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Külföldi önkéntesek a családjukkal együtt ukrán állampolgárságot kaphatnak, ha csatlakoznak az ukrán hadsereghez az Oroszország elleni háborúban

– közölte Igor Klimenko belügyminiszter, aki szerint a kormány már több határozatot is elfogadott erről.

„Sőt, minden okmány, amivel ezek az állampolgárok rendelkeznek, és az ideiglenes ukrajnai tartózkodási engedélyek, mind érvényesek, még akkor is, ha a határidők lejártak. Biztos vagyok benne, hogy más országok állampolgárai, akik részt vettek az orosz hadsereggel szembeni fegyveres ellenállásban, mind megkapják – ha van ilyen kívánság – az ukrán állampolgárságot”

– mondta Klimenko.

Eközben az orosz útlevéllel rendelkező ukránokat – a Zelenszkij által benyújtott többszörös állampolgárságról szóló törvényjavaslat értelmében – megfoszthatják az ukrán állampolgárságuktól. A törvényjavaslat meghatározza, kik azok, akik nemzetbiztonsági okokból nem kaphatják meg az ukrán állampolgárságot. A többes állampolgárságról szóló törvény elfogadása után annak birtokosai a hadiállapot alatt nem hagyhatják el Ukrajnát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Szubkulturális szemellenző: Fehér fiatalok véráldozata az USA érdekeiért

„Magyarok késhegyre!” – Fenyegető SMS-eket kaptak a kárpátaljaiak

Macron kirobbantaná a nyílt III. világháborút: francia csapatokat küldene Ukrajnába

(444 nyomán Szent Korona Rádió)