Egy iráni lett Németország legszebb nője

A szépségverseny intézménye, ahol a magamutogató, exhibicionista nőket ízléstelen ruhákban vonultatják fel már önmagában káros hatással van a társadalomra, de ha a multikulturalizmust is a zászlójukra tűzik az már egyenesen létrontás. Így történhetet meg az, hogy a legszebb német nő idén egy iráni bevándorló lett.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Rustban, az Europa-Parkban rendezték meg a hétvgén az idei Miss Germany szépségversenyt, melyen 15.000 nő indult. A nyertes egy 39 éves Berlinben élő de iráni származású nő lett.

A “Miss Germany” verseny korábban bikinis felvonulásokkal zajlott a kifutón, de idővel arculatváltás következett, ami egy pozitív elmozdulás az ilyen versenyeket illetően, ahol ráadásul lassan többségbe kerülnek a férfiak. 2019-óta a versenyzők személyisége és felelősségvállalási képességük számít, valamint hogy tudjanak példaképként megjelenni, ami nyilván a feminizmusnak köszönhető, de ez még mindig pozitívabb lehetne, mint hogy férfiak nyerik, vagy nők az alapján, hogy hogyan tudnak bikiniben sétálni.

Hétvégén szervezeték meg a szépségversenyt a baden-württembergi Rust-ban, az Europa-Park vidámparkban. Összesen 15 000 nő indult a versenyen, végül nyolc másik nővel szemben győzött a 39 éves iráni Apameh Schönauert.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy három kisgyermekes családot akart megmérgezni a bejárónőként alkalmazott illegális migráns

Legalább száz transz férfi jelentkezett a Miss Italia szépségversenyre

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)