Egy három kisgyermekes családot akart megmérgezni a bejárónőként alkalmazott illegális migráns

Egy 40 illegális bevándorló akarta megmérgezni munkaadóit, azok kisgyermekeivel együtt. Senkit nem lep meg, hogy a migráns ellen érvényben lévő kitoloncolási végzés volt érvényben.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A nőt azzal gyanúsítják a hatóságok, hogy megakarta mérgezni a családot, ahol bejárónőként dolgozott. A nő beismerő vallomást tett és elismerte a tettét. Jelenleg letartóztatásban van.

Az ügyészek szerint a Levallois-Perret-i családnál dolgozó migráns háztartási tisztítószert öntött több borosüvegbe és legalább egy üveg szőlőlébe. Szerencsére sem a szülők, sem a gyerekek nem fogyasztottak az italokból, mivel azok ihatatlanok voltak. A szülők, akiknek egy 3, egy 5 és egy 7 éves kisgyermekük van, azonnal a bejárónőre gyanakodtak, hiszen más nem férhetett hozzá az üvegekhez.

„Csak a szülőket akarta megmérgezni”

A migráns a vallomásában bevallotta, azért akarta megmérgezni a családot, hogy »megleckéztesse« őket, mert nem ismerték el az ő »igazi értékét«. Mint mondta, hogy csak a szülőket akarta megmérgezni, de a gyerekeknek nem akart ártani. Ennek ugyanakkor ellentmond az a tény, hogy a szőlőlébe is öntött a vegyszerből.

A hatóságok indítékként azt határozták meg, hogy a nő amiatt akart bosszút állni a családon, mivel elutasították a fizetésemelés iránti kérelmét.

A migráns védőügyvédje a hírek szerint azt igyekszik elérni, hogy átminősítsék az ügyet „veszélyes anyag gondatlan kezelésévé”, ezzel az elkövető elkerülhetné a bünetetőjogi felelősségre vonást.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Németország: migránsok csoportosan erőszakoltak meg egy 15 évest lányt, egy katolikus rendezvényen

Álprobléma: Svájcban késsel és baltával felfegyverkezve ejtette túszul a vonat utasait egy migráns

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)