Azt mondják nem divat: Minden negyedik fiatal tartja magát LMBTQP-nek az USA-ban

Miközben a normalitás egyre veszőben van a világon és a vallásosság is rohamosan csökken, a különféle deviációk folyamatos térhódítást végeznek. Az LMBTQP-lobbitevékenységének és fiatalokra gyakorolt negatív hatásának köszönhetően az Amerikai Egyesült Államokban a Z generáció tagjai közül már minden negyedik ember homoszexuálisként hivatkozik magára.

Támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Z generáció tagjai közül már minden negyedik személy az LMBTQ-csoport tagjaként identifikálja magát az Egyesült Államokban, miközben csökken a vallásosság aránya. Az amerikai Public Religion Research Institute kutatására hivatkozva a The Sentinel című lap részletezte a dokumentációt.

Ebben többi között ezt írják:

A Z generációba tartozó, tizennyolc és huszonöt év közötti felnőttek sokkal nagyobb valószínűséggel nevezik magukat LMBTQ-nak, mint a többi kohorsz:

a millenniumiak 16%-a, az X generáció 7%-a, míg a babyboom-korosztály és a néma korosztály 4%-a sorolja magát ehhez a csoporthoz.

Amellett, hogy nemzetünk történetének faji és etnikai szempontból legsokszínűbb generációja, a Z generációhoz tartozó felnőttek sokkal nagyobb arányban azonosítják magukat LMBTQ-ként, mint az idősebb amerikaiak. A millenniumiakhoz hasonlóan a Z tagjai esetében is kevésbé valószínű, hogy egy bevett valláshoz kapcsolódjanak, mint az idősebb generációk” – olvasható a tanulmány összefoglalójában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Spanyolországban megvalósult az LMBTQP által irányított gondolatrendőrség

Az LMBTQP valódi arca: így teszik tönkre a transzok a sportokat (III. rész)

(Hírtv nyomán Szent Korona Rádió)