A “legélhetőbb” és “legbefogadóbb” város – 3 prostituáltat késelt halálra egy afgán migráns Bécsben

Péntek este 9 óra körül 3 prostituáltat találtak egy bécsi bordélyházban. Az elkövető egy agresszív 27 éves afgán illegális bevándorló, aki 2022-ben nyújtott be menedékkérelmet. A város szocialista polgármestere szerint városában nagyszerű a biztonság.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Péntek este 9 óra körül három nőt találtak holtan egy bécsi bordélyházban – jelentette be a rendőrség szóvivőjére hivatkozva a Reuters. Az áldozatokat halálra szúrták.

A bordélyház különösen veszélyes területen, Bécs 20. kerületében található. A jelentések szerint a gyilkosság idején csak a három áldozat tartózkodott a házban. Sem a nemzetiségüket, sem az életkorukat nem közölték hivatalosan, de a Bild szerint állítólag ázsiai származásúak voltak.

A rendőrség már letartóztatta a feltételezett elkövetőt, egy 27 éves férfit. A gyilkos fegyverként használt kés is nála volt, amikor a tetthelyhez közeli parkban véresen rátaláltak. A letartóztatása után kórházba is szállították.

A “Krone” szerint az elkövető állítólag egy 27 éves afganisztáni migráns, aki 2022-ben kért menedékjogot.

Állítólag rendkívül agresszívan viselkedett a letartóztatása során, és sokkolóval kellett őt ártalmatlanítani.

Az “oe24” az állítólagos Instagram-profilját is közzétette.
Baloldali propaganda a “legélhetőbb multikulturális menekültvárosról”

Hogy a “világ legélhetőbb városának” valósága mennyire különbözik a bécsi városháza által közzétett baloldali propagandától, az Michael Ludwig bécsi szocialista polgármester nyilatkozatából derül ki:

“Bécs egy működő város, amely a kijelölt politikai irányvonallal jól felkészült a jövőre. Mindenki profitál a magas életminőségből, a nagyszerű biztonságból és a jó infrastruktúrából. Ez mindenkinek köszönhető, aki nap, mint nap ezért a városért dolgozik”.

Hogy a feminista politikába is mennyire beszivárgott a migránssimogatás jól mutatja, hogy olyan baloldali-zöld osztrák politikusok, mint Gewessler, környezetvédelmi miniszter, a nyilvánosság előtt előszeretettel hullajtanak könnyeket, ha a nőgyilkosságok esetében európaiak az elkövetők, de a multikulturális nőgyilkosságok felett általában szemet hunynak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“A brutális mindennapi erőszak bizonyítéka” – Arab illegális bevándorlók késeltek ukrán migránsokat Németországban

Németország: migránsok csoportosan erőszakoltak meg egy 15 évest lányt, egy katolikus rendezvényen

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)