Németország: migránsok csoportosan erőszakoltak meg egy 15 évest lányt, egy katolikus rendezvényen

Két kiskorú szíriai és egy német-horvát fiatal támadt egy 15 éves lányra Speyerben, egy katolikus ifjúsági farsangi mulatságon. A német rendőrség letartóztatta az elkövetőket.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A katolikus ifjúság által szervezett zártkörű rendezvény vált rémálommá egy 15 éves német kamaszlány számára. A szülők által is biztonságosnak vélt helyen két kiskorú szíriai és egy 19 éves német-horvát férfi csoportos nemi erőszakot követett el rajta a Szent József Katolikus Fiatal Közösség (KJG) ifjúsági pincéjében Speyerben.

A csoportos nemi erőszakra szombat este került sor. A frankenthali ügyészség és a rheinpfalzi rendőrkapitányság azonban csak kedden jelentette be a bűncselekményt. A közlemény szerint „három 15 és 19 év közötti fiatal és serdülő által elkövetett szexuális támadásról” van szó.

Csoportos nemi erőszak egy boltíves pincében

„Nyomozástaktikai okokból” Hubert Ströber főügyész nem kívánt nyilatkozni a bűncselekmény részleteiről. A nyomozó csak a Bildnek  erősítette meg a bűncselekmény helyszínét: a Szent József katolikus plébánia antik boltozatú ifjúsági pincéje volt az.

Az áldozatot a rendőrség egyelőre még nem hallgatta ki.

A szociáldemokrata polgármester által vezetett Speyer tagja a „Biztonságos kikötő” kampánynak. A listán szereplő 320 német város „kész több embert befogadni”, és ezzel akarnak jelzést küldeni az állítólagos „európai elszigetelődés politikája” ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Migránsokból álló banda verte meg a német fiatalokat

Álprobléma: Svájcban késsel és baltával felfegyverkezve ejtette túszul a vonat utasait egy migráns

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)