Legalizálták a marihuánát Németországban

Németországban a parlament megszavazta a könnyűdrog legalizálását… 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Komoly viták után a német törvényhozás péntek délután megszavazta a kannabisz ellenőrzött forgalomba hozatalát.

Vagyis áprilistól a felnőtteknek személyes használatra legalis lesz a kábítószer birtoklása és termesztése.A kormánykoalíció által kidolgozott javaslatra 407 képviselő szavazott igennel, 226 képviselő nemmel, négy képviselő pedig tartózkodott; a törvényt várhatóan március 22-én fogadja el a felsőház, Bundesrat.

A 18 évesnél idősebb német állampolgárok legfeljebb 25 gramm füvet tarthatnak maguknál személyes használatra, valamint 3 tő kendernövényt nevelgethetnek otthon. A lakásban maximum 50 grammot tárolhatnak személyes használatra. Az iskolák, sportlétesítmények bejáratától mért 100 méteres távolságon belül nem lehet közterületen szívni.

A nyártól engedélyezik a nem kereskedelmi, közösségi termesztést is, vagyis legfeljebb 500 felnőtt összeállhat, és egymásnak szállíthatják a füvet, tagonként maximum havi 50 grammot. De aki kiskorúaknak ad el, akár két év börtönt is kaphat. Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter a feketepiac visszeesését várja a legalizációtól, azt mondta, a törvény megszavazása után a dílereknek nincs okuk ünnepelni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Julius Evola: Zárójelben a drogokról (I. részlet)

(444 nyomán Szent Korona Rádió)