Újabb transz szépségkirálynő, megvont öszöndíj, halogatott “kárpótlás” – Gyorshírek az LMBTQP háza tájáról

Az életünk minden szegmensébe be akar szivárogni az LMBTQP-lobbi. Így már napi szinten, folyamatosan a témával találkozunk. Szépségversenyek, egyetemek, hadsereg… 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Transz “szépségkirálynő” Thaiföldön

A ladyboyok tömeges hazáján azért annyira nem rökönyödünk meg, mint amikor Európában történik hasonló, de mindenesetre ez is egy baljós felleg, hogy Thaiföldön 1998 óta rendezik meg a transzok szépségversenyét. A mostani győztes a bírák kérdésére természetesen azonnal rávágta, hogy célja az LMBTQP minél nagyobb hatalomhoz jutásának elősegítése.

Az eseményt Thaiföld turisztikai minisztériuma is támogatja.

Thaiföld lényegében a transzok paradicsomának is tekinthető már, hiszen ugyanezen “szépségverseny” nemzetközi változatát is ők szervezik…

Négeréknél nem ajánlatos buzeránsnak lenni

Zimbabwe alelnöke, Constantino Chiwenga kijelentette, hogy a kormánya mindent meg fog tenni azért, hogy LMBTQP diákok ne kaphassanak felsőoktatási ösztöndíjat – írja az Africa News.

„Iskoláink és felsőoktatási intézményeink nem fogadnak, mi több, nem vesznek fel olyan személyeket, akik olyan idegen, életellenes, nem afrikai és nem keresztény értékekhez kapcsolódnak, amelyeket olyan dekadens társadalmak támogatnak és művelnek, amelyekkel nem osztozunk erkölcsi vagy kulturális rokonságban” – mondta.

Jár-e kárpótlás a deviáns elbocsátott katonáknak?

Tavaly a brit miniszterelnök, Rishi Sunak hivatalosan is bocsánatot kért azoktól a veteránoktól, akiket korábban a hadsereg a szexuális orientációjuk miatt bocsátott el. A deviánsok azonban többet akarnak, kompenzációt követelnek az államtól.

A brit kormány 50 millió fontot szán a kompenzációra, bár hogy mikor és hogyan fizetik ki, továbbra sem tudni. A buzeránsok szerint azonban ez túl alacsony összeg.

A kormány egyik szóvivője úgy nyilatkozott, hogy „amint lehet”, közzéteszik a kompenzáció mértékét és módját, addig is az érintett volt katonák az ügy okán létrehozott kormányzati weboldalon jelezhetik igényüket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)