Gyógyíthatatlan betegséget és halálközeli állapotot okozott a kötelező védőoltás a gyermekeinél – Az anyuka bepereli az államot

Egy magyar anyuka az államot pereli, amiért a kötelező MMR védőoltások következtében autizmus jeleit kezdte el tapasztalni a gyermekein. A második gyermekét, miután rendőrök jelenlétében szó szerint kényszeroltották, a kisfiú közel 3 hónapra került korházba és havonta ötször kellett újraéleszteni. Érdemes mindenkinek elgondolkozni, hogy mit okoz a kisgyermekeknél ez a rengeteg kötelezően beadott védőoltás.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Beperelte a magyar államot egy pécsi édesanya, aki szerint mindkét gyermeke az MMR-védőoltás mellékhatásai miatt lett gyógyíthatatlan beteg. Györkös Ágnes 120 millió forint kártérítést követel.

A pécsi édesanya szerint 17 és 20 éves fiai gyógyíthatatlan betegek lettek, miután csecsemőkorukban megkapták a kanyaró, mumpsz és rózsahimlő elleni MMR-oltást – írja a Blikk.

Györkös Ágnes leszögezte a lapnak, hogy soha nem volt oltásellenes. Felidézte, hogy elsőszülött fia 15 hónaposan kapta meg az MMR-oltást, majd két nappal később az első tünetek között volt a remegés és az autistákra jellemző kényszeres mozdulatok, emellett a fiú saját kezét és lábát is véresre harapta.

Az édesanya hiába vitte különböző kezelésekre a fiát, az évek alatt sem javult az állapota. Györkös Ágnes a hatóságoknál is próbálta jelezni a problémáját, sehol nem hallgatták meg, ráadásul a második gyermekének szintén a védőoltások beadása után fordult rosszabbra az állapota.

A pécsi édesanya próbálta megakadályozni a MMR-oltás beadását, de a gyermekorvos rendőrökkel jelent meg nála.

Az orvos megjelent nálunk két rendőrrel, és beoltották a kisfiamat, hiába próbáltam megakadályozni. Dominiknél az oltás beadása után ijesztő tünetek jelentek meg, szinte egyből az injekció után az egész teste bepirosodott, feldagadt, majd leállt a légzése

– fejtette ki a lapnak Györkös Ágnes.

Hozzátette, hogy kisfia közel három hónapot töltött kórházban, intenzív osztályon, lélegeztetőgépre kötve. A fejlesztőtornák hatására egy időre javult az állapota, azonban később megint rosszabbra fordult. Mint mondta, előfordult, hogy fiát havonta ötször kellett újraéleszteni, mert egyszerűen leállt a légzése.

Az édesanya kárigénye 120 millió forint

Györkös Ágnes másfél évvel ezelőtt indította el az eljárást. Elsőszülött fia ügyében már megítéltek egy minimális járadékot, ám jelenleg még a szakértők eredményére várnak.

Az édesanya évekig várt, majd úgy döntött, hogy beperli a magyar államot. Kárigénye 120 millió forint, de az összeg ennél is nagyobb lehet, ha figyelembe veszik azokat kezeléseket, amelyeket a gyerekek eddig kaptak, és amikre ezután lenne szükségük. Györkös Ágnes reménytelinek látja a helyzetet.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Orvosi mulasztás miatt halhatott meg egy 13 éves nagyecsedi kislány

A Covid-oltás mellékhatásai miatt perlik az AstraZenecát

(Index nyomán Szent Korona Rádió)