A HÉV-megállóban fajtalankodott a férfi, a kerepesi polgármester híressé tenné a szatírt

Gyuricza László, Kerepes polgármestere legújabb videójában számol be arról, hogy a szilasligeti HÉV-megállóban egy férfi szerezett örömet magának, melyről full-HD minőségű felvételt készített a helyszínen lévő térfigyelő kamera. A polgármester ultimátumot ad a deviánsnak, vagy feladja magát a rendőrségen, vagy a videó felkerül a legnépszerűbb közösségi oldalakra.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szilasligeti HÉV-megálló jegypénztára mögött egy férfi önmagát kényeztette hétfő délelőtt. Többen látták, ezért egy helyi feljelentést tett a rendőrségen. A szatír annyira önmagán kívül volt, hogy nem vette észre a térfigyelő kamerát, amely minden kétes mozdulatát HD minőségben rögzítette.

Kerepes polgármestere, Gyuricza László rövid Facebook-videóban üzent a tettesnek. A település vezetője így fogalmazott:

“Édes egy komám, ha a térfigyelő alatt pörgeted a mézet a következőt kockáztatod”

– mondja, majd hozzáteszi:

“Ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre az full-HD felvétel, amelyen jól látszik a kézimunkád.”

A polgármester azt is felsorolta, hogy a videót felteszik a Youtube, Facebook és a Twitter felületére.

Kerepes polgármesterének nem ez az első érdekes megmozdulása. Ha a lakók védelméről van szó, egészen elképesztő dolgokra képes Gyuricza László. Bűnözőket üldöz a helyi polgári védelmisekkel, rendőrökkel, vagy ha éppen kell, erdei állatokat itat a hőségben.

Korábban egy vaddisznó megtámadott az egyik kerepesi játszótéren egy anyukát, erre a polgármester saját fejlesztésű vaddisznó csapdát mutatott be a helyi közösségi oldalon, így próbálta befogni a renitens malacokat.

Gyuricza László lényegében azzal nyerte meg 2019-es önkormányzati választást, hogy megígérte a helyieknek, hogy véget vet a települést megszégyenítő drogosoknak. Korábban ugyanis Kerepes arról volt híres, hogy rengeteg bódult ember fetrengett a közterületeken. A militáns vénával rendelkező, rendpárti polgármester gyorsan megoldotta a problémát és elhivatott terepmunkával megtisztította Kerepest a kétes, drogos alakoktól, vagy éppen az árok szélén fetrengő alkoholistáktól.

Kerepes polgármestere is azok közé a településvezetők közé tartozik, akik folyamatosan jelen vannak a Facebookon. Ha történik valami Kerepesen, biztosan ő az első, aki ezt bejelenti. Legyen az egy új OTP automata, vagy éppen egy új napelempark.

Cigánybűnözés Kerepesen: A polgármester tiltakozik az ügyészség megengedő határozata miatt

(Kék villogó- Szent Korona Rádió)