A négy fal között lehetsz buzeráns Oroszországban is – Putyin az LMBQTP helyzetről

Putyin kifejtette Oroszország álláspontját a deviánsokkal kapcsolatban. A rendőrök pedig éppen a napokban mutatták be, hogy mit is tesznek azokkal, akik az identitásukat fitogtatják. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a gyermekek védelmében fellépő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Oroszország valójában toleráns a nem hagyományos szexuális irányultságú emberekkel szemben, amíg nem céloznak meg gyerekeket, vagy nem fitogtatják identitásukat – mondta Vlagyimir Putyin elnök kedden.

Az elnök az “Erős ötletek az új időkre” című fórum látogatói előtt beszélt, amelyet az orosz állam által támogatott Stratégiai Kezdeményezések Ügynöksége szervez évente.

“Mi meglehetősen toleránsak vagyunk a nem hagyományos szexuális irányultságú emberekkel szemben. Csak nem hivalkodunk vele, és nem hisszük, hogy helyes lenne hivalkodni vele. Hagyjuk, hogy mindenki – a felnőttek – úgy éljenek, ahogy akarnak. Senki nem korlátozza őket semmiben” – jelentette ki Putyin, kifejtve, hogy alapvetően csak néhány szabály korlátozza az LMBTQP közösséget az országban.

Ami a gyerekeket illeti, már sokszor mondtam:

“Ne nyúljatok a gyerekekhez. Ennyi. Ez az első. A második pedig az, hogy mi mindenekelőtt egy olyan állam vagyunk, amelyet a hagyományos értékek vezérelnek.”

A hagyományos értékek jegyében például betiltották a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP mozgalmat is. Ennek keretében több razziára is sor került a deviánsok gyülekezőhelyein az elmúlt időszakban. A legutóbbi eset során Tula városában, Moszkvától mintegy 180 kilométerre délre, a rendőrség rajtaütött egy klubon, ahol a „szeretet, nyitottság és szexualitás” tematikájában tartottak partit. A résztvevőket LMBTQP propaganda terjesztésével vádolták meg, volt, akit kihurcoltak a hóba és megverték.

Az OVD-Info propagandaszervezet szerint a rendőrök a padlóra kényszerítették a klubban tartózkodókat, lefényképezték, megverték őket és azzal fenyegetőztek, hogy elviszik őket katonának az ukrajnai háborúba.

A partin részt vevők közül kilenc „különösen femininnek” leírt férfit bevittek a rendőrségre és vádat emeltek ellenük LMBTQP propaganda terjesztése miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Oroszországban betartatják a törvényeket! Vizsgálják a Duolingót

Súlyosan büntetik Oroszországban az LMBTQP-lobbistákat a 6 színű szivárványos zászló miatt

(Humen és Orosz Hírek nyomán Szent Korona Rádió)