Újabb vallásgyalázás a deviánsok részéről, ezúttal Torinóban

A deviánsok előszeretettel burkolóznak vallásokba és vallási szimbólumok mögé, amikor a saját érdekeiket tudják velük kielégíteni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Silvio Viale radikális önkormányzati képviselő a torinói prideon egy keresztre veszített terhes nőt ábrázoló táblával vonult fel. A provokáció a béranyaságot idézi, amiről éppen a hétfői napon kezdődik parlamenti vita a római képviselőházban. A béranyaság a deviánsok egyik kedvenc eszköze ahhoz, hogy gyermekhez jussanak; ezért is fontos az örökbefogadás mellett a béranyaság intézményének tiltása is velük kapcsolatban.

“A torinói Pride-dal kapcsolatban most megerősítést nyert, hogy az csupán egy színpad, ahol felvonultathatják a vallási érzelmek iránti legsértőbb provokációkat…”

– jegyezte meg Maurizio Marrone a jobboldali Olaszország Fivérei párt tagja.

Marrone azt is felháborítónak találta, hogy immár nem egy “sima LMBTQP-provokátor”, hanem egy politikus kezében jelent meg vallásgyalázó szimbólum a deviáns felvonuláson.

A provokatív szimbólumot egyébként pár nappal ezelőtt egészen egyszerűen egy feszület mellé is felrakta a baloldali politikus.

Hasonló jelenetek játszódtak le tavaly júniusban Cremona városában, amikor a szivárványos felvonulásra egy meztelen keblű Szűzanya-szoborral vonultak a jogegyenlőség harcosai. Akkor Matteo Salvini, a Liga elnöke úgy nyilatkozott, a provokáció súlyosan sérti a keresztény közösség tagjait, semmi köze az lmbtq-személyek által követelt jogegyenlőséghez, csupán a butaság és az arrogancia megnyilvánulása.

Ilyenkor “fontos” számukra a vallás – LMBTQP ökumenikus provokáció Lengyelországban

Pride vagy Jézus szíve? Hol lakik az igaz szeretet? – egy katolikus feleség és anya gondolatai

(Italy 24 és Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)