Letiltotta Rogán a TV2 politikamentes adását Novák Előddel

A TV2 letiltotta az Értékteremtők című műsora által Novák Előddel már leforgatott adását, mert Rogán Antal utasítására a csatornán nem jelenhet a Mi Hazánk kapcsán semmi, még a pártot egy szóval sem említő társadalmi célú hirdetés sem, mely „A legférfiasabb dolog az apaság – A gyermek áldás” címmel közérdekű üzenetet tartalmazott.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A szemléletformáló misszióról szóló, a TV2 műsorajánlóiban többször beharangozott háttérbeszélgetés utolsó pillanatban letiltott videója azonban eljutott a Mi Hazánkhoz, ezért közzétesszük azt:

A hivatalosan a „találmányából” milliárdos bevételhez jutó Rogán Antal szégyene az is, hogy a kormány sajnos állami pénzből társadalmi célú hirdetések helyett csak kormánypropagandát folytat óriásplakátokon napi politikai harcok mentén, sokszor gyűlöletkeltő módon, depressziót okozva pl. a gyermekvállalási kedv fokozása helyett. Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke ezért is ajánlotta fel egy évi képviselői jövedelmét közhasznú missziókra, főként egy anyaotthon létrehozására, illetve társadalmi célú hirdetésekre.

Az NMHH legfrissebb kimutatása szerint változatlanul a Mi Hazánkat hallgatják el leginkább a hírműsorok az összes párt közül, a politikusok közt 2% sem jut a harmadik utas pártnak, holott a médiatörvény elvileg kiegyensúlyozott tájékoztatást ír elő. Ezért korábban a Mi Hazánk kifogást nyújtott be, de a csak fideszes tagokból álló Médiatanács elutasította panaszunkat a közmédia, a TV2 és RTL Klub ügyében is. A TV2 hírműsoraiban hónapról hónapra 0,0% a Mi Hazánk megjelenési aránya, a jelek szerint a törvénytelenség így is marad.

A Mi Hazánk elhallgatásában dobogós még az RTL és a Hír TV is az NMHH legfrissebb kimutatása szerint

(Kuruc.info)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A politika töröltette volna a Kitörés Túrát az “Ötpróba” rendszeréből, de Novák Előd “meghekkelte”

1,1 milliós büntetést kapott Novák Előd a szivárványos zászló leszedése miatt

Szabadkőműves páholyokat támogat a Fidesz-kormány anyagilag is

Novák Előd: Szüntessék be a hazafiak kirekesztését a Magyar Honvédségből