Csoportosan, szervezetten tolvajkodtak a cigányok Nyíregyházán

A 10 fős bűnöző rokonság egymást segítve, az áruvédelmi címkék hatástalanításával lopták ki az üzletekből a termékeket. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói otthonukban fogták el a kiilleszkedett tolvajokat.

Támogasd adód 1%-ával a cigánybűnözés ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást “Sz. R.” 24 éves és “R. A.” 27 éves hajdúhadházi lakosok és társaik ellen.

Az egymással rokoni kapcsolatban álló 10 fős hajdúhadházi társaság tagjai azért utaztak Nyíregyházára, hogy ott szervezetten, egymást segítve kövessenek el bolti lopásokat.

A módszerük az volt, hogy az áruvédelmi címkéket működésképtelenné tették, majd a kiszemelt termékeket a táskájukba vagy a ruházatuk alá rejtették. Előfordult, hogy egy nap alatt négy üzletben is megfordultak, olyankor vittek mindent, amit csak tudtak, például tisztálkodószereket, szeszes italokat, ruhákat, műszaki cikkeket, amelyeknek egy részét ismerősi körükben értékesítették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2024. február 13-án hajdúhadházi otthonukban fogták el a lopásra szakosodott társaság tagjait. Közülük Sz. R.-t és R. A.-t gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ahol a Betyársereg megjelenik, ott hirtelen mindig rend lesz

“Kiskamasz” cigányok bántalmaztak egy nőt a villamoson

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)