“Kiskamasz” cigányok bántalmaztak egy nőt a villamoson

“Kiskamaszokról” cikkezik a balliberális sajtó, miközben nyilvánvaló ismételten az elkövetők származása nem kell ide a bőrszínigazságügyi szakértő sem, ezek olyan sötétek, hogy a pixeleken átüt. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az esetről készült videóban az látható, hogy az elkövetéskor 14 éves cigánygyerek és társai – egy szintén fiatalkorú, valamint egy akkor még gyerekkorú lány (ők is mindketten cigányok természetesen) – 2022 júniusában a XIV. kerületben felszálltak az Örs vezér tere felé közlekedő villamosra. Odamentek a sértetthez, leültek köré, és szinte nyomban inzultálni kezdték őt. Egyikük például feltette a lábát a nő ülésére, majd a gyerekkorú purdé a cipője talpát törölgetni kezdte a sértett pólójával, miközben mindannyian nevettek.

A nő ekkor felállt, odébb akart menni, de a fiatalkorú elé tette a lábát. A nő hiába kérte, hogy engedje el, miközben a kezével hárító mozdulatot is tett a vádlott felé. A cigánygyerek ekkor felállt, a sértett után lépett, és ököllel az arcon ütötte, miközben társai káromkodva szidalmazták a nőt. A nő a következő megállónál leszállt, de hiába, mert a horda tovább üldözte, szidalmazták és fenyegették. Amikor utolérték, azt követelték tőle, hogy térdeljen le előttük. A nő próbált tovább menni, a “fiatalok” azonban nem engedték, körbevették, majd az egyikük meglökte, aminek hatására a nő elvesztette az egyensúlyát, és a bokorba esett. A sértett megijedt a támadók létszámbeli és fizikai erőfölényétől, ezért nem mert ellenállni, inkább engedelmeskedett nekik, és letérdelt előttük. Ezt követően a vádlott és társai távoztak a helyszínről.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Fiatalkorúak Büntetőügyeinek Részlege a 14 évest csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja, és vele szemben próbára bocsátást, valamint a próbaidő tartama alatt pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta. Fiatalkorú lány társával szemben az ügyészség az eljárás 2 év próbaidőre történő, feltételes ügyészi felfüggesztéséről határozott. Harmadik, gyermekkorú társuk életkora miatt nem büntethető.

Elképesztő, ismételten szabadon ússzák meg a cigányok a büntetést a törvények gyenge volta miatt…

Felvétel az esetről:

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Így rabolják ki az alvó utasokat az érdi cigányok

15 ezer forintért törte el egy idős férfi vállát a fiatalkorú cigánybűnöző

(Szeretlek Magyarország nyomán Szent Korona Rádió)