Gyanúsítotti kihallgatásból hazamenet már újra biciklit lopott

Jól mutatja a napokban történt eset a hatóságok tehetetlenségét a bűnözői életmódban szocializálódott egyénekkel szemben. A 24 éves biciklitolvajt a legkevésbé sem hatotta meg a gyanúsítotti kihallgatás. Az integráció hiánya és teljes csődjének jó pédája, amelyet eddig egyetlen kormányzat sem volt képes orvosolni és egyre égetőbb jelenség.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Idézésre érkezett a kalocsai rendőrségre február 5-én egy 24 éves miskei lakos. A nyomozók – lopás miatt – gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték – közölte a rendőrség.

A férfi gyalog érkezett ugyan, de csak pár utcát sétált, mivel az egyik kocsma előtt felfedezett egy lezáratlan, lila színű kerékpárt, amire felpattant és hazahajtott.

A könnyen szerzett járművet értékesítette egy falubeli asszonynak. A sértett bejelentette a rendőrségen a történteket, a térfigyelő kamerák pedig azonnal lebuktatták a nyomozók előtt a kihallgatásról már ismerős férfit. A tolvajt előkerítették, és február 12-én délután gyanúsítottként hallgatták ki a bicikli ellopása ügyében.

A helyi gettó – talán innen származhat az elkövető?

Nem tudott leállni a lopással

A férfi másodszorra is szabadon távozhatott, de miután elhagyta a rendőrséget, rövid gyaloglás után egy iskola elől elvitt egy lezáratlan, fekete kerékpárt. Az újabb bejelentés után a rendőrök már sejtették, hogy ki lehet az elkövető, és a gyanújuk beigazolódott. Február 13-án reggel a miskei fiatal lakását átkutatták, és megtalálták nála a fekete biciklit, amit a tulajdonosa visszakapott.

Az újabb gyanúsítottkénti kihallgatás után a bűnelkövetőt őrizetbe vették. Ügyét a napokban lezárják, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával adják át az ügyészségnek.

San Francisco: ne hívjanak rendőrséget ellopott kerékpárok miatt, mert az sértheti a négereket

A cigány vérnek nem lehet parancsolni – Kétszer elfogták azonban mindkét alkalom után újra lopni indult

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)