San Francisco: ne hívjanak rendőrséget ellopott kerékpárok miatt, mert az sértheti a négereket

A San Francisco-i Bicycle Coalition 2020-ban írt a rasszizmusellenes elkötelezettségükről, és fórumokat hozott létre a rassz és a kerékpárok kérdésköréről, hiszen a legtöbb kerékpárt a feketék lopják el, azonban ez mégis rasszizmus és megígérték, hogy véget vetnek a rendszeres fehér felsőbbrendűségnek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A San Francisco-i bűnözés 2020 óta az egekbe szökött, a kerékpárlopások pedig járvánnyá nőtték ki magukat az Aranyvárosban. Válaszul a San Francisco Bike Coalition azt írta, hogy a kerékpárlopások áldozatainak át kell gondolniuk, hogy értesítsék e a rendőrséget, mivel leginkább a “fekete- és barnabőrű” embereket követhetik el a bűncselekméményeket.

Az egyik Twitter-felhasználó így válaszolt:

“A San Francisco Bicycle Coalition elismeri, hogy a “fekete és barna emberek” túlnyomóan a kerékpártolvajok, de azt is mondja, hogy ne jelentsék őket, mert a lopási feljelentések megerősítik a rendőrséget, hogy legtöbb esetben a feketék lopnak. “

Stanley Roberts közzétett egy képernyőképet az eredeti üzenetről, amely így szólt:

“A fekete és barna emberek gyakran súlyosan megsérülnek, vagy akár meg is halnak a rendőrséggel való interakció miatt, és a San Francisco Bicycle Coalition 2020-ban úgy döntött, hogy véget vet minden hivatalos kapcsolatnak az SFPD-vel.”

A szervezet azt javasolta, hogy csak “minimálisan lépjen kapcsolatba a rendőrséggel”, és “mindenkit arra kért, hogy vegye fontolóra a rendőrség bármilyen helyzetbe történő bevonásának lehetséges hatását az emberi életre”.

A San Francisco Bicycle Coalition a 2020-as rasszizmusellenes elkötelezettségükről így írt:

“Utcáink nem lesznek biztonságosak mindaddig, amíg a feketék félelem nélkül használhatják őket. Szolidaritást vállalunk azokkal, akik tiltakoznak Ahmaud Arbery, George Floyd és Tony meggyilkolása ellen. McDade és Breonna Taylor, valamint a fekete életek elleni folyamatos rendőri erőszakért kiállunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy antirasszista szervezet legyünk, és mint többségi fehér szervezet, tudjuk, hogy még több tanulnivalónk és fejlődésünk van.”

Két évnyi növekedés és “továbbképzések” után a többnyire fehér szervezet látszólag arra a következtetésre jutott, hogy a legjobb, ha hagyjuk, hogy fekete és barna San Francisco-iak lopják el a kerékpárokat.

A szervezet gyakran posztolt a kiilleszkedett közösségekről, és kétes, fajilag esszencialista kijelentéseket állított fel, összhangban az antirasszista megszólalások fanatizmusával. Példák: “Hallottál már arról, hogy egy ürügy miatt leállnak? Ez alapvetően egy módja annak, hogy a rendőrség fajilag elfogult közlekedési leállításokat hajtson végre kisebb szabálysértések miatt (például pedálfényvisszaverők nélküli biciklizés), igazságtalanul megcélozva és károsítva a fekete és barna közösségeket.”

Azt is támogatták, hogy a törvény kevesebb közlekedési rendet szorgalmaz, mivel az is rasszista volt.

“Ennél is fontosabb, hogy csökkentsük a rendőrségi közlekedési szabályokat, amelyek gyakran nem tesznek semmit a biztonságosabb utcák kialakításáért, csak túlszabályozzák, és igazságtalanul elítélik a fekete és barna közösségeket.”

Mélyen elmélyültek a rassz és a kerékpározás kereszttüzében, és fórumokat hoztak létre a téma feltárására. 2020-ban azt írták:

“Hosszú utat kell megtennünk a rassz és a kerékpározás találkozásának megértéséhez. Ez a szakértői testület megvitatja, hogyan jelenik meg a fekete-ellenes rasszizmus a kerékpáros közösségben, az @sfbike-ban és a Bay Area várostervezésben. .”

2020-ban azt is megígérték, hogy gyökerestől kiirtják a hirtelen fehér felsőbbrendűséget a kerékpározásban, és a weboldalukon megemlítették, hogyan foglalkoznak a fehérek felsőbbrendűségével mozgalmunkban.

Szexuálisan zaklatta a rendőrnőt Anglia forgalmas utcáján egy néger (videóval)

Bedrogozta áldozatait, majd megerőszakolta őket a néger férfi

(PM. nyomán Szent Korona Rádió)