A cigány vérnek nem lehet parancsolni – Kétszer elfogták azonban mindkét alkalom után újra lopni indult

Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Lopás miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság egy 50 éves halmaji férfival szemben. Az elkövető 2023. november 20-a előtt Halmajon és Encsen öt alkalommal kerékpárt, élelmiszert, cipőt, kávéfőzőt, kéziszerszámokat és dohánytermékeket vitt el családi házak udvaráról.

A szikszói rendőrök az első lopás után, november 18-án elfogták a férfit, és előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották. A járőrök november 19-én délután szintén intézkedtek a férfival szemben, és megállapították, hogy ismét betört, és egy lopott biciklivel indult Encsről az otthonába. Az elkövető folytatólagos kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A harmadik napon a tolvaj több halmaji háznál kísérelt meg lopni, de tetten érték, és a rendőrök újra előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe is vették, a bíróság pedig letartóztatta.

Csak a szokásos: Fejszével fenyegette a családsegítőt és a védőnőt a cigány

Balhézni kezdtek a tolvaj cigányok miután nem engedték be őket lopni – videó

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)