Rogánnak mennie kell! Üzeni Varga Judit exférje, aki kitálalt a Fidesz belső viszonyairól

Novák Katalin lemondása és Varga Judit visszavonulása után, Magyar Péter, Varga Judit volt férje először csak a Facebookon, majd egy hosszú interjúban fakadt ki a Partizánban: főleg Rogán Antalt vette górcső alá, feltéve a kérdést, hogy miért van ekkora hatalma? Szerinte egyértelmű, hogy Novák Katalin a “pedofil-botrányként” elhíresült ügyben, a fidesz-médiát uraló Rogánék tanácsára nem nyilatkozott. Ugyan nem említi, de az is érdekes, hogy K. Endre levelét (amiről biztos információnk van, hogy valós), miért teszik ki, majd törlik több fideszes oldalról, miközben nem védik meg Novák Katalint a médiában és a levél őt mentené? Az oldalakról törölt nyilatkozat, ami a botrány hátteréről szól, elolvasható még a HVG-n (és az eredetije itt).

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Magyar Péterrel készült interjú azért is unikális, mert konkrét ügyeket említ, konkrét viszonyokat, konkrét történésekkel világít rá a belső metódusokra. Hogyan fenyegették őt meg a Karmelitában, hogyan szóltak bele a magánéletébe, kik is hozzák a valódi döntéseket?

Hitelessége mindenképpen fennáll annyiban, hogy egy “bennfentesről” van szó. Külön kiemelni részt kár volna az elhangzottakból: aki csak címeket, pár soros leírásokat olvas, az ne foglalkozzon közélettel! A kegyelmi-botrány is hiperkomplex ügy, nem egyszerűen egy pedofilbotrány, sokkal több van benne, mégis sokan csak az érzelmi-indulati alapállásig jutottak el. Magyar Péter interjúját is egyben kell és csak egyben szabad értelmezni. Egy biztos, hogy nem mondott el mindent még, ez az ő életbiztosítása, és persze a nyilvánosság, amit ezúton mi is biztosítunk számára. Nyomon követjük a nyilatkozatait és a történéseket.

Magyar Péter, az első megnyilatkozásai után (még a Partizán interjú előtt) így reagált:

(Szent Korona Rádió)

Tovább herélik az amúgy se sokat érő politikusi vagyonnyilatkozatokat

Lázár János: „barátaimat és az elveimet nem vagyok hajlandó megtagadni”