Biden is antiszemita lett?

Mindennapos a zsidók provokációja palesztinok felé Ciszjordániában

A zsidók gázai és Gázán kívüli barbár fellépései olyan méreteket öltöttek, hogy azokat takargatni már nem lehet. Biden most szankciókat jelentett be az erőszakoskodó ciszjordániai zsidókkal szemben. Így akarja egy kicsit a csahos kutyáját visszafogni az USA? 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Joe Biden amerikai elnök csütörtökön egy végrehajtási rendeletet adott ki, amelynek az a célja, hogy megbüntesse azokat a zsidó telepeseket, akik a Hamász október 7-i megelőző támadása után palesztinokra támadtak a megszállt Ciszjordániában. A rendelet értelmében létrejön egy olyan rendszer, amely pénzügyi szankciókat és vízumkorlátozásokat rendel el azokkal szemben, akikről kiderül, hogy palesztinokat támadtak meg vagy félemlítettek meg, esetleg a tulajdonukat is elfoglalták. Mindezt Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója ismertette – írja a Reuters.

„A mai intézkedések célja a béke és a biztonság előmozdítása izraeliek és palesztinok számára egyaránt” – tette hozzá Sullivan.

Az ENSZ adatai szerint október óta több mint kétszeresére nőtt a telepesek által elkövetett támadásoknak a száma. A rendelet értelmében a szankcionált személyek amerikai vagyonát befagyasztják, és megtiltják a velük való üzletelést amerikai szereplőknek. Az új típusú szankciókat azonnal be is vetették négy izraeli telepessel szemben, akiket azzal vádolnak, hogy palesztinokat támadtak meg Ciszjordániában.

Bezalel Smotrich izraeli pénzügyminiszter, a telepespárti Vallásos Cionizmus párt vezetője elutasítóan nyilatkozott Biden rendeletéről:

„A ‘telepesek erőszakos fellépése’ kampány egy antiszemita hazugság, amelyet Izrael ellenségei azzal a céllal terjesztenek, hogy befeketítsék az úttörő telepeseket és a telepes vállalkozást, kárt okozzanak nekik, és ezzel befeketítsék Izrael állam egészét” – mondta. Decemberben mindezek előzményeként az USA már vízumkorlátozásokat vezetett be az erőszakkal gyanúsítható ciszjordániai zsidó telepesekkel szemben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Válaszcsapás: Mit és miért hallgatnak el az izraeli háborúról? 1/2

(444 nyomán Szent Korona Rádió)