“Isten óvja a királynőt!” – Biden már megint nagy nyilvánosság előtt beszélt ostobaságokat.

Az elmeproblémákkal küzdő amerikai elnök ismét megcsillogtatta már-már hiányosnak mondható szellemi képességeit, amikor az “Isten óvja a királynőt!” mondattal zárta a fegyvertartásról szóló beszédét. Azt, hogy milyen királynőre gondolt, senki nem tudja, hiszen az angol uralkodó II. Erzsébet, akire évtizedekig értették a jókívánságot, már hónapokkal ezelőtt elhunyt. Nem mellesleg Biden is ott volt a temetésén, ami még komikusabbá teszi a helyzetet.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kisebb zavart okozott Joe Biden amerikai elnök, miután harminc perces, a fegyvertartás szigorításáról tartott beszédének végén azzal a sorral búcsúzott, hogy

Hogy a Connecticutban megrendezett Nemzeti Biztonságosabb Közösségek Csúcstalálkozón mondott beszédében Biden pontosan melyik királynőre gondolt, az nem derült ki. Az Egyesült Királyság himnuszának címét a brit uralkodóval kapcsolatban szokás használni, de II. Erzsébet királynő – akinek a temetésén Biden is megjelent – immár több mint fél éve halott. A britek uralkodója jelenleg III. Károly király, így a himnusz címe is Isten óvd a királyt.

„Isten áldja a királynőt, ember”.

A Biden beszédének végéről készült felvételek gyorsan elterjedtek, de egyelőre senki sem tudta megfejteni az elnök zárószavait. A Fehér Ház egyik sajtósam kellemetlen és hihetetlen magyarázkodásba kezdett, Olivia Dalton szerint az elnök a tömeg egy tagjához szólt.

Kibújt a szög a zsákból: Joe Biden szerint a fehér felsőbbrendűség jelenti a legnagyobb fenyegetést

Biden lényegében elismerte, hogy mindvégig az oroszokkal való összecsapásra készültek

(444 – Szent Korona Rádió)