15 ezer forintért törte el egy idős férfi vállát a fiatalkorú cigánybűnöző

A kép illusztráció.

Ismét egy fiatalkorú cigánybűnöző érezte magát elég bátornak ahhoz, hogy egy védtelen idős embert támadjon meg és raboljon ki. A 71 éves kiskunfélegyházai férfinek a rablás következtében eltört a válla.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A szokásos bevásárlókörútjára indult egy 71 éves kiskunfélegyházi férfi 2024. január 27-én 5 óra 30 perckor. A járdán sétált, amikor mögé lépett valaki, és megpróbálta kirántani a kezéből a táskáját.

Az idős erősen szorította a táska fülét, ezért a jó erőben lévő támadó nagyobbat húzott rajta, amitől az áldozat elesett, és beütötte az oldalát a járdaszegélybe. A férfi még a földön fekve is kapaszkodott táskájába, amit addig cibált az elkövető, amíg meg nem szerezte. A rabló ezután elfutott, zsákmánya mindösszesen 15 ezer forint volt és iratok.

Az idős értesítette a mentőket és a rendőröket, majd a kórházban megállapították, hogy súlyosan megsérült az incidensben, eltört a válla. A nyomozók forró nyomon kezdték meg az elkövető felkutatását, ami két órán belül eredményt hozott. Az adatgyűjtés során egy fiatalkorú neve merült fel. A “kamaszt” a barátnőjénél találták meg, és ugyan tagadta a rablást, de a rendőrök megtudták, hogy csak nemrég érkezett kedveséhez.

Ezután a “fiatal” otthonához mentek és átkutatták azt, a kukában pedig megtalálták a sértett iratait. A 17 éves rablót előállították és kihallgatták, ekkor már beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását. A rendőrök vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményt is – közölték honlapjukon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Tombol a cigány rasszizmus: megint magyarok ellen uszít az Opre Roma Párt

80 éves asszonyt vertek meg és raboltak ki a kiskorú cigányok

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)