Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt vádat emeltek egy férfi ellen Kiskőrösön

A Kiskőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy helybeli férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, valamint rongálás és könnyű testi sértés vétsége miatt. 

Adód 1%-ával küzdj a közbiztonságért, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az ügy kapcsán az elkövetőt a vádhatóság sajtóközleményében a következőképpen azonosította:

“A vádirat szerint a helybeli férfi 2023. november 1-jén elment a sértett keceli házához, hogy számon kérje azért, mert azt állította róla, hogy megcsalta a feleségét. A vádlott feldúlt állapotban, egy vasvillával a kezében érkezett az ingatlanhoz.”

Az eset során az elkövető a vasvillával több kárt okozott az ingatlanban és annak környékén. “Az elkövető a róla terjesztettek számonkérése miatt, egy vasvillával a kezében érkezett a keceli házhoz, ahol a vasvillával az ott parkoló autó több ablakát betörte, gumiabroncsát kiszúrta, majd a szerszám nyelével az ingatlanból időközben kirohanó két férfit megütötte” – áll a vádiratban.

Az ügyészség a vádlottat közösségellenes és erőszakos magatartásáért felelősségre vonja, mely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkoztatást vagy riadalmat keltsen.

“A vádirat szerint a helybeli férfi 2023. november 1-jén elment a sértett keceli házához, hogy számon kérje azért, mert azt állította róla, hogy megcsalta a feleségét. A vádlott feldúlt állapotban, egy vasvillával a kezében érkezett az ingatlanhoz”

– idézte a sajtóközlemény az eset körülményeit.

A helyszíni szemle során készített fényképeken dokumentálva lett az eset, melyeken jól láthatóak az elkövetett károk és az elkövető által használt eszköz, a vasvilla.

Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni, az ügyészség pedig a próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

“Kiskamasz” cigányok bántalmaztak egy nőt a villamoson

Így rabolják ki az alvó utasokat az érdi cigányok

(Szent Korona Rádió)