LMBTQP-helyzet a Távol-Keleten

A távol-keleti országokba is bőven betette a lábát az LMBTQP-lobbi. Kínában, Indiában és Malajziában a következő a helyzet: 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

India: újra Pride Mumbaiban

Négy év óta először rendeztek pride felvonulást az indiai Mumbaiban – írja a Times of India. Legutóbb 2019-ben kerülhetett sor a városban hasonló eseményre, nem sokkal azután, hogy a legfelsőbb bíróság dekriminalizálta a homoszexualitást.

Az elmúlt években a Covid19-pandémia miatt nem tudtak pride-ot szervezni a városban, majd a járvány csendesedése után nehézségekbe a rendőrség igyekezett útjába állni a létrontásnak. Most azonban mintegy ezer ember vonaglott az utcákon…

A vonaglást egy egész hónapos Pride hónap előzte meg.

Malajzia: betiltanák Ed Sheeren koncertjét

A Maláj Iszlamista Párt február 1-jén felszólította a kormányt, hogy tiltsa meg az LMBTQP közösséget támogató művészeknek, hogy az országban fellépjenek, méghozzá még Ed Sheeran februárban esedékes koncertje előtt.

A párt vallási tanácsa szerint érzéketlenség, hogy ilyen művészek fellépését közvetlenül a muszlim böjti hónap, a ramadán előtt engedélyezik. „Sürgetjük a kormányt, hogy határozottan foglaljon állást, és mondja le egy nyugati művész koncertjét, amikor a muszlimok a ramadán küszöbén állnak. Még szomorúbb, hogy a koncert megszervezése nemcsak a közelgő ramadán hónap szentségét szennyezi be, de a meghívott művész LMBTQ ideológiával rendelkezik, amelyet Malajzia határozottan elutasít” – idézte Ahmad Yahayát, a tanács vezetőjét a szingapúri Today.

Penang szövetségi állam iszlám vallásjogi vezetője, Wan Salim szerdán arra kérte a kormányt, azonnal vonja vissza Sheeran tervezett fellépésének engedélyét, mert Sheeran az LMBTQP közösség támogatója, ami nincs összhangban az iszlám tanításával. Wan Salim szerint túlnyomórészt muszlim lakosságú országként Malajzia nem engedélyezhet olyan koncerteket, amelyeken olyan művészek lépnek fel, akik „bűnös” tevékenységeket támogatnak. Egyúttal felszólította az ország összes muszlimját, hogy bojkottálják a koncertet.

Kínában sem rózsás a deviánsok helyzete

Mára szinte teljesen elhalt az LMBTQP aktivizmus Kínában, ahol a Hszi Csin-ping vezette kommunista párt keményen fellép mindazok ellen, akik nyilvánosan használják a “szivárvány”zászlót – mondták a kínai LMBTQP közösség tagjai a Szabad Ázsia Rádiónak adott interjúkban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Súlyosan büntetik Oroszországban az LMBTQP-lobbistákat a 6 színű szivárványos zászló miatt

Többségbe kerültek a “queerek” a “jobboldali” fiatalokkal szemben az USA-ban

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)