Igazságszolgáltatás Magyarországon: a zaklató ukrán szabadlábon, a lányát védő apa előzetesben

„Leszállok, megverlek téged, meg….lak” – megszólalt a fiatal lány, akit a HÉV-en szexuálisan zaklattak. Felháborító, de a zaklató ukrán “menekült” szabadlábon védekezik, a lány édesapja előzetes letartóztatásban.

Kérjük,támogasd adód 1%-ával a közbiztonság javításáért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.

Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mint arról korábban beszámoltunk, három férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV-megállóban. A fősodratú média most is kihagyná, hogy ukránok menekültekről van szó, vélhetően kárpátaljai cigányokról pontosabban, mert részben tudtak magyarul. Korábban is volt velük baj, akkor Gyuricza László, Kerepes polgármestere tettek őket helyre.

A lány ijedtében felhívta az apját, aki egy késsel támadt az egyik zaklatóra, és megvágta annak torkát. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

A megtámadott húszéves lány az RTL-nek elmondta, hogy épp édesanyjához indult vasárnap este Budapestről. Úgy emlékszik, a háromfős társaság Rákosfalván szállt fel, és hol magyarul, hol ukránul beszéltek, de értette, miről folyik a társalgás, hiszen folyamatosan őt nézték, és trágár megjegyzéseket is tettek rá.

Nem sokkal később egyikük odalépett hozzá, és végigsimította a lábát, mire a lány megijedt, és rákiabált, de a férfi egyre erőszakosabb lett.

Próbált felém indulatoskodni, ütögetni, csak a másik kettő visszarántotta többször is

– mesélte a lány, aki közben többször is elsírta magát.

Egész úton cigány ku*vázott engem. »Leszállok, megverlek téged, megb*szlak«. Mikor elértünk a kerepesi megállóhoz – ugye, mögöttem álltak a férfiak –, leszálltam, megpróbált alám nyúlni

– mondta a lány.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a Pest vármegyei rendőr-főkapitányságon garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés kísérletének gyanúja miatt van folyamatban büntetőeljárás. A lány édesapját őrizetbe vették, viszont a férfi, aki zaklatta, szabadlábon van.

A lap leírta, hogy a Gödöllői HÉV-vonalon több szexuális bűncselekmény is történt az elmúlt években. A szerelvényekben nincsenek kamerák, hiába kérik a térségben élők folyamatosan azok felszerelését.

(Index, RTL nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Lehet menni csecsenekkel keménykedni” – tette helyre az ukrán cigányokat Kerepes polgármestere

Ukrán szemétáradat veszélyezteti a legmagyarabb folyónkat