“Lehet menni csecsenekkel keménykedni” – tette helyre az ukrán cigányokat Kerepes polgármestere

Gyuricza László, Kerepes polgármestere arról számolt be, hogy ukrán cigány menekültek követtek és zaklattak lányokat a településen. Miután ezt meghallotta, felkereste a zaklatókat.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Gyuricza László rendőri és polgárőri kísérettel érkezett meg a szállásukra.

Kerepes polgármesere, Gyuricza László arról számolt be közösségi oldalán, hogy panasz érkezett hozzá, hogy fiatal lányokat követtek, zaklattak a telepüésen, akiknek “sírva kellett menekülniük”. Miután beszélt a sértettek szüleivel, felkereste a problémás családokat, személyeket.

Zaklatások

Bejegyzésében úgy fogalmazott “tisztában vagyok azzal, hogy jogvédők hadserege védi a normalitást tipró embereket!

Tisztában vagyok azzal, hogy támadni fognak azért, mert kiállok a rendért, a zaklatott kislányokért!

Viszont álláspontom alapján egy apának, férfinak, polgármesternek kötelessége megvédenie a családját, a rábízott közösséget!” – hangsúlyozta Gyuricza.

“Amíg én vagyok Kerepes vezetője, nem fogom tűrni, hogy fiatal lányokat zaklassanak és más bűncselekmények ellen is tőlünk telhetően harcolni fogunk!” – zárta gondoatait a település vezetője.

Arról, hogy miként tett rendet a vendégmunkások szállásán, egy videót is megosztott. Mielőtt kivonultak volna a helyszínre, Gyuricza arról beszélt a jelenlévőknek, hogy “nem az a cél, hogy túltoljuk, hanem, hogy

erősítsük a lakosság szubjektív biztonságérzetét”.

“Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat!”

A felvételen ezután az látható, hogy miután a polgármester a polgárőrök és a rendőrök kíséretében megérkezik a vendégmunkások szállására, kérdőre vonja őket, hogy “ki volt az a három kölök, aki keménykedett itt a fiatal lányokkal? Ki volt az a három?” – hangzott el.

“Itt egy légyzümmögést sem akarok hallani. Május elsejéig szedik a sátorfájukat. El fognak innen menni. Nem vagyok hajlandó eltűrni, ahogy viselkednek” – szögezte le a településvezető, aki mindezt azzal nyomatékosította, hogy

“Lehet menni csecsenekkel keménykedni! Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat!”

– sorolta a kárpátaljai vendégmunkásoknak.

Gyuricza László ezután a videóban azt is megmutatta, hova kellene biztonsági kamerákat felszerelni a HÉV-megállóban, továbbá sürgette a MÁV-ot is, hogy a szerelvényeken is helyezzenek el megfigyelő berendezéseket.

Kerepes polgármestere legutóbb azzal került a “reflektorfénybe”, hogy a Facebookon közölte, hogy két napot ad annak a férfinak aki a szilasligeti HÉV-megállóban végzett önkielégítést, utána pedig feltölti az internetre az esetről készült videót. Ez meg is tette, az elkövető nemsokkal később elfogta a rendőrség.

Húsvétot ünneplő civilekre lőttek az ukránok

Csoportosan támadtak cigányok rendőrökre Somogyban

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)