Marokkói migráns erőszakolt meg egy brit turistát Milánóban?

Van az a szép magyar mondás, hogy aki k*****nak áll ne csodálkozzon ha… Most komolyan, mire gondolt a nő, hogy mi fog történni, ha bemegy kettesben a migránssal egy öltözőbe? 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy brit turistát állítólag megerőszakoltak egy milánói gyógyfürdőben.

A 29 éves nő elmondta, hogy az olasz város közepén található Terme di Milano gyógyfürdőben szexuálisan bántalmazta egy 25 évesnek vélt, jellegzetes tetoválású férfi.

Az angol turista azt állította, hogy a férfi a fürdőben közeledett hozzá, miközben egy barátjával pihent. Állítólag ismerték egymást, és együtt fogyasztottak alkoholt.

Miután a gyanúsított meghívta a nőt, hogy kövesse őt a férfi öltözőbe, erőszakoskodott és megerőszakolta hétfő este 10 óra körül – írja az Il Giorno című olasz lap.

A nő segítségért kiáltott, és magára vonta barátja figyelmét, aminek hatására a férfi elmenekült.

A carabinieri olasz rendőrök keresik a feltételezett erőszaktevőt, miután a brit nő bejelentette a támadást, este 11 óra körül.

A férfi állítólag 25 éves, olasz-marokkói és több tetoválása is van.

A rendőrség közölte, hogy a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeinek átvizsgálásával azonosították a férfit, de állítólag még nem tartóztatták le.

A Corriere Milano című napilap szerint a fürdő biztonsági kamerájának felvételein látható, hogy a nő követte feltételezett támadóját az öltözőbe, majd egy fürdőszobába “ellenállás nélkül”.

A 29 éves nő azonban azt mondta a nyomozóknak, hogy “túl részeg” volt ahhoz, hogy ellenálljon és beleegyezését adja a szexuális aktushoz.

A helyi ügyész elrendelte, hogy a rendőrség lefoglalja a brit nő ruháit vizsgálat céljából, miután kórházba szállították, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek közvetlenül az állítólagos támadás után.

A nő állítólag kedden tért vissza Angliába, egy nappal a Terme di Milanóban történt állítólagos incidens után.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

13 éves olasz lányt erőszakoltak meg az egyiptomi migránsok

Kiutasított, dohánycsempész migránsok gázoltak halálra egy anyát a kislányával a francia gazdatüntetésen

(Daily Mail nyomán Szent Korona Rádió)