13 éves olasz lányt erőszakoltak meg az egyiptomi migránsok

A migráció természetesen továbbra is álprobléma… Az pedig senkit ne zavarjon, hogy egy csapat egyiptomi megerőszakolt egy 13 éves lányt. A nyugati dekadencia megjelenését azért az is mutatja a történetben, hogy 17 éves “párja” van a lánynak… 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Tizenhárom évesen megerőszakolta két kiskorú, miközben a falka másik öt tagja végignézte a jelenetet, megfenyegették és mozgásképtelenné tették tizenhét éves barátját.

A szexuális erőszak a Villa Belliniben történt, Catania legnagyobb közkertjében, amely a központban található szabadidő és pihenés helyszíne több ezer cataniai fiú és lány, családok, idősek számára, és amely a város főútjáról, a Via Etneáról is megközelíthető. Mindez január 30-án este fél nyolc körül, azon a napon, amikor a védőszent, Sant’Agata tiszteletére rendezett ünnepségek kezdődnek, melynek következtében az utcák emberek ezreivel voltak zsúfolva.

A nyomozók által közzétett információk szerint az áldozatot és barátját közvetlenül a kerti mosdók előtt hét egyiptomi származású fiú bántalmazta. A lányt néhányuk vegzálta, és afiúbarát reakciója után heten, akik közül hárman kiskorúak voltak, a mosdóba kényszerítették őket. Ezután többször megerőszakolták a tizenhárom éves lányt, aki egy bizonyos ponton erőt vett magán, hogy kiszabadítsa magát és elmeneküljön. A Via Etneára érve néhány járókelő mentette meg. A kislány sírva rogyott össze a földön, mellette a barátja, aki szintén sírva fakadt. Néhányan hívták a rendőrséget.

A körözést kiadták, a hét gyanúsítottat csoportos szexuális erőszakkal vádolják. Az egyik gyanúsított gyorsan fel is adta magát, és társairól is információkkal látta el a rendőrséget, melynek következtében hamar kattant az erőszakolók kezén a bilincs.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kiutasított, dohánycsempész migránsok gázoltak halálra egy anyát a kislányával a francia gazdatüntetésen

90 éves házaspárt vertek meg és raboltak ki a migránsok saját otthonukban – Videón az áldozatok nyilatkozata

(ANSA nyomán Szent Korona Rádió)