Kína versenyzik a létrontásban Muskkal: A kínai tudósok már tavaly októberben emberbe ültettek egy Neuralinkhez hasonlító implantátumot

A napokban Elon Musk bejelentette, hogy cége, a Neuralink sikeresen beültette az első implantátumot az emberi agyba. Az esemény világszerte visszhangot keltett. A kínaiak erre egyből rákontráztak, bár ahogy Musk esetében, a kínaiakéban sem örülünk a hírnek.

A HVIM harcol a modernitással szemben! Ajánld fel adód 1%-át Te is!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ugyanazon a napon, amikor Musk megtette a baljós bejelentést, a Cinghua Egyetem honlapján megjelent egy apró megjegyzés. A kínai tudósok arról számoltak be, hogy még tavaly októberben telepítették a saját tervezésű NEO-implantátumot.

A páciens egy férfi, aki 14 évvel ezelőtt balesetet szenvedett és teljesen lebénult; az implantátum beültetése után 3 hónapon belül sikerült megtanulnia önállóan felvenni egy üveg vizet és inni.

A kínai tudósok azt állítják, hogy készülékük jobb, mint a Neuralink, mert minimálisan invazív, az elektródák nem érnek a kemény agyhártyához, az eszköz nem károsítja az idegszövetet, nem igényel akkumulátort és egy életen át tart. Sőt, decemberben egy másik betegnél is beültették az implantátumot; ő már otthon rehabilitáción vesz részt.

Hiába állítják a kínaiak, hogy az ő technológiájuk kevésbé káros, valójában ugyan oda vezet, mint a Neuralink. Az emberi identitás teljes tönkretételéhez, a teremtett emberi test torzszülött kiborggá alakításához.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Saját gyerekei agyába is chipet ültetne Elon Musk

Több ezren vennének részt Elon Musk szenvedéssel és halállal kecsegtető, emberi identitást eltörlő kísérleteiben

(Russian Diplomat nyomán Szent Korona Rádió)